کد خبر:۴۴۷۲۲۹

سومین نشست خادمین جهادی تهران بزرگ با موضوع تداوم حرکت‌های جهادی برگزار شد

نشست خادمین جهادی تهران بزرگ باتوجه به پایان اردوهای جهادی تابستان ۱۳۹۴ به دعوت معاونت سازندگی و کارآمد سازی تهران بزرگ برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ نشست خادمین جهادی تهران بزرگ باتوجه به پایان اردوهای جهادی تابستان 1394 به دعوت معاونت سازندگی و کارآمد سازی تهران بزرگ برگزار شد. در این نشست ضمن گزارش اردوهای انجام شده و نقد و بررسی آن، موضوع تداوم حرکت های جهادی در طول سال با رویکرد غیر اردویی به بحث و بررسی گذاشته شد.

 

در  این نشست، گزارش تجمیعی فعالیت گروههای جهادی تهران بزرگ در تابستان 1394 ارائه گردید، برطبق این گزارش، بیش از 2145 دانشجوی جهادگر در قالب 26 گروه جهادی در 23 شهرستان و 15 استان حضور پیدا کرده و در عرصه های مختلف خدمت رسانی کرده اند. این مسافرت ها ضمن افزایش کمی  24 درصدی، به لحاظ کیفی نیز پیشرفت هایی داشته و شاهد ورود گروه های جهادی به نیازهای فعلی کشور (از جمله موضوع آبرسانی) و همچنین انجام آمایش های دقیق مناطق فعالیتی و قوم نگاری و شکل گیری پایان نامه های دانشجویی ذیل معضلات و مشکلات این مناطق بوده ایم.

 

همچنین در این نشست، گروه های جهادی به بیان برنامه ها و طرح های خود برای استمرار فعالیت های جهادی در طول سال پرداختند. لازم به ذکر است گروه های جهادی تهران بنا دارند به زودی از رصدخانه شهر تهران و برخی مناطق حاشیه ای و محروم تهران بازدید نموده و بخشی از توان دانشگاه و گروه جهادی خود را در این مناطق هزینه نمایند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار