گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، سید مسعود پرهیزگاری؛ جشن دانشجویان ورودی جدید دانشگاه یاسوج، دیروز با حضور بیش از ۱۵۰۰ دانشجو، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، اساتید و برخی از مسئولان استانی در باغ محمودی یاسوج برگزار شد.
۱۵۰۰ دانشجوی دختر و پسر دانشگاه یاسوج، به میهمانی دانشگاه آمدند تا در فضایی متفاوت با دانشگاه، قوانین و مسئولان دانشگاهی خود آشنا شوند.
از ساعات اولیه صبح در انتظار اتوبوس های دانشگاه برای انتقالشان به باغ محمودی یاسوج نشسته اند.
ساعت ۹ صبح برنامه به صورت رسمی آغاز می شود.
شور و شوقی در چهره دانشجویان دیده می شود که بی شباهت به شوق بچه های سال اول ابتدایی برای رفتن به مدرسه نیست؛ با این تفاوت که این یکی نمونه بالغ و بزرگ شده تری است.
اتوبوس های دانشگاه باید طوری تنظیم کنند که با توجه به تعدادشان و جمعیت دانشجویی، سر ساعت ۹ همه دانشجویان در محل مورد نظر حضور داشته باشند.
سکوت صبح گاهی مهرماه سرد یاسوج، با صدای گرم شادی دانشجویانی که شهر را به مقصد باغ مورد نظر سپری می کردند شکسته شد و طراوت دانشجویی در شهر پیچید.
کارکنان معاونت فرهنگی و روابط عمومی دانشگاه از ساعات اولیه صبح برای آماده شدن کامل فضا در باغ حضور داشتند و کم کم پذیرای دانشجویان می شدند.
بخش اصلی اجتماعات باغ در حال تکمیل شدن است و فوج فوج دانشجوی جدید در راه سالن پر شد و ما بقی دانشجویان در بخش بیرونی سالن اجتماعات باغ که با حصارهای طرح چوب از سالن جدا شده بود، نشستند.
حضور اعضای بخش انتظامات دانشگاه در جای جای باغ، به شکل منظم که راهنمای دانشجویان بودند، زیبایی دیگری به مراسم می بخشید.
قرائت قرآن و پخش سرود ملی، آغازگر شور و حرارت برنامه دانشجویان تازه نفس دانشگاه یاسوج بود.
۱۵۰۰ نفر یک آن به احترام سرود ملی به پا خاسته و زمزمه حماسی سر زد از افق، همراه با عطر صبح گاهی در کل باغ پیچید.
معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد میهمان نخست برنامه بود که توسط مجری پر نشاط برنامه اولین سخنرانی این برنامه را از آن خود کرد.
تأکید بر استقلال دانشجو و دانشگاه، برپایی کرسی های آزاد اندیشی، سیاست زده نبودن دانشجو و دانشگاه و لزوم تعهد همزمان با کسب تخصص در بین دانشجویان، از مهم ترین کلیدواژگان سخنان فتاح محمدی در جمع دانشجویان جدید دانشگاه یاسوج بود.
محمود رضا رحیمی، رئیس تازه نفس دانشگاه، گزینه دومی بود که قرعه فال سخنرانی به نامش افتاد و از موفقیت های دانشگاه و طراز علمی آن در بین دانشگاه های کشور گفت.
دانشگاه تازه کاری که جایگاه خوبی در بین دانشگاه های کشور پیدا کرده است.
رحیمی از اقدامات علمی، رفاهی و حمایتی دانشگاه یاسوج از فرزندان علمی خود سخن گفت و از طرح حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه پرده برداشت.
استفاده از بورس دانشگاه برای دانشجویان ممتاز کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، خبر خوش رحیمی برای دانشجویان استعداد های درخشان بود.
سخنرانی سخنران مدعو و صحبت های کوتاه رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه که به سلام و تعریف و تمجید از مسئولان دانشگاه در پنج دقیقه سپری شد، برنامه های بعدی این جشن بودند.
معرفی بخش های مختلف دانشگاه از آموزش گرفته تا فرهنگی، دانشجویی، تحصیلات تکمیلی، خدمات رفاهی و غیره، بخش های بعد برنامه بود.
پخش موسیقی و برنامه های شاد در خلال برنامه ها، تا اندازه ای از بار سخنرانی های پیاپی مسئولان دانشگاهی کاسته بود.
تشکل های دانشجویی هر کدام در بخشی از باغ اقدام به معرفی خود و یا ثبت نام از دانشجویان می کردند؛ اما غایب مظلوم جشن دانشجویان ورودی جدید، دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه بود که وقتی برای معرفی این دفتر به دبیر ستاد داده نشد و در آستانه هفته دفاع مقدس، به فراموش شده جشن دانشجویان دانشگاه یاسوج تبدیل شد.
نماز و نهار، اختتامیه بخش نخست برنامه بود که گوش دانشجویان را برای دو ساعت از شنیدن صوت های پیاپی بلندگوهای باغ به حال خود می گذاشت تا از صدای لذت بخش آبشار، خش خش برگ ها و پرندگانی که هر از چند گاهی صوتی سر می دادند لذت ببرند.
بخش دوم برنامه در عصرگاه آغاز شد و ساعتی بعد با معرفی بخش های دیگری دانشگاه به پایان رسید و دانشجویان برای رسیدن به اتوبوس ها و برگشتن به خوابگاه پس از یک روز متفاوت، عجله داشتند.
حال، ۱۵۰۰ دانشجوی دانشگاه یاسوج، سوار بر اتوبوس ها به آینده پر فراز و نشیب خود در دانشگاه یاسوج فکر می کنند.
اتوبوس ها می روند و شور و نشاط دانشجویان را به دانشگاه راهی می کنند.
دانشجویان به دانشگاه رفته اند و سکوتی که دوباره به باغ بر می گردد.