کد خبر:۴۴۷۸۱۸

حسادت رامبد جوان به محمدرضا فروتن!

محمدرضا فروتن که با یکی از خواهرانش به «خندوانه» آمده بود، از ارتباطش با خانواده و خواهرانش سخن گفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، او گفت که چهار خواهر دارد و خودش تنها فرزند پسر خانواده است. فروتن به این موضوع هم اشاره کرد که مادرش را از دست داده و هر چهار خواهرش برایش مادری کرده اند.

 

او بنابر رسم برنامه‌ی خانواده روبه خواهرانش هم حرف زد: «خواهران عزیزم شما پدر مرا در آوردید، اما می‌دانید که چقدر دوستتان دارم و قدردان محبت‌های شما هستم.»

 

بعد از این دیالوگ رامبد جوان از او خواست که با خواهرش که به همراه فرزند و همسرش در استودیو حاضر بود، حرف بزند، فروتن هم تقریبا همین جملات را خطاب به خواهرش گفت. خواهرش هم در پاسخ گفت که برادرش (فروتن) را خیلی دوست دارد و دلش می‌خواهد که همیشه کنار او باشد.

 

رد و بدل شدن این دیالوگ‌ها باعث شد تا رامبد جوان هم یاد خواهرش بیفتد و بگوید که الان در این وضعیت به محمدرضا فروتن حسادت می‌کند و دلش می‌خواهد که خواهرش الان اینجا باشد. جوان گفت که فقط یک خواهر دارد که نامش پوپک است و در این لحظه هم دلش برایش تنگ شده.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار