به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام راشد یزدی امروز در اولین همایش ملی تجلیل از خیرین سلامت کشور در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: انسان کامل کسی است که از لباس خود در فصل زمستان جهت گرمای بدن مسلمان دیگری کم می کند تا خود بلرزد و دیگری در گرما به سر ببرد.
وی ادامه داد: مصداق این مثال سوره انسان می باشد که در قلب این سوره امام علی(ع) به عنوان یک انسان کامل سه روز موجودی سفره خود و خانواده اش را با مشورت حضرت زهرا(س) به نیازمندان می دهد.
این کارشناس مسائل اخلاقی خاطرنشان کرد: انسانیت دارای اهمیت است و پیامبر اکرم(ص) تلاش می کردند تا در بحث انسانیت هر آنچه به مردم سود می رسانند را در اختیارشان قرار دهد.
حجت الاسلام راشد یزدی تکدی گری را از گناهان کبیره دانست و متذکر شد: تکدی گری گناه کبیره است، زیرا حفظ آبروی انسان بر همه واجب می شود و حضور متکدیان باید به همت دولت و خیرین در جامعه کم رنگ شود.
وی با اشاره بر اهمیت بحث پیشگیری بر درمان و هزینه های سنگین درمانی در کشور گفت: انسان باید تلاش کند تا در ابتدا مریض نشود و اجازه ندهد بیماری در جامعه افزایش پیدا کند، آنچنان که گاندی برای افتتاح بیمارستانی در کشور خود حاضر به حضور نشد و گفت هر گاه خواستید بیمارستانی ببندید و به جای آن دانشگاهی افتتاح کنید، من خواهم آمد.
حجت الاسلام راشد یزدی اسلام را دین عقل دانست و تصریح کرد: اسلام دین شادی است که برای سلامتی روح، بهداشت را قرار داده است.
وی خاطر نشان کرد: افسردگی در دین اسلام جایی ندارد و به فرموده مولا علی (ع) انسان نباید در غم فرو رود، زیرا بدنش ناسالم خواهد شد.
این کارشناس مسائل اخلاقی با بیان اینکه غم جسم انسان را می خورد و سلامتی او را ذوب می کند، متذکر شد: متاسفانه مردم ما امروز به جای اینکه چیزی بخورند تا زندگی آنان و جسم شان سالم باشد، اجازه می دهند غم وجود آنان را بخورد و به انواع بیماری های روحی و جسمی مبتلا می گردند.
وی ادامه داد: افرادی که به افسردگی دچار هستند در حقیقت از نظر اعتقادی در دین اسلام دارای مشکل می باشند، زیرا مومن اجازه ناامیدی و افسردگی به خود نمی دهد.
حجت الاسلام راشدی یزدی به نقل خاطره ای از امام (ره) اشاره کرد و در بخش پایانی سخنانش تصریح کرد: در اسفند ۵۷ در سالی که تنها یک ماه از انقلاب گذشته بود امام به آیت الله خامنه ای دستور دادند که جهت شناسایی سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مردم سیستان و بلوچستان به این شهر سفر کنند در مدت ۲۲ روز سفر امام خامنه ای به سیستان من نیز در خدمت ایشان بودم و با یک هلی کوپتر از بابل تا چابهار و سراوان گزارش ما به طول انجامید. سخنرانی های مقام معظم رهبری در این مناطق بسیار در روحیه مردم تاثیرگذار بود و پس از ۲۲ روز با گزارش جمع آوری شده در قم به خدمت امام(ره) رفتیم. در هنگامی که وقت ملاقات با امام را داشتیم اعلام کردند که خبرنگار آسوشیتد پرس وقت ملاقات از رهبر انقلاب اسلامی ایران را می خواهد امام گفتند اجازه دهید ابتدا این خبرنگار به داخل بیاید و من و مقام معظم رهبری در انتظار ماندیم. نکته جالب سوال دوم خبرنگار آسوشیتد پرس بود که دلیل علاقه مردم به امام (ره) را از ایشان سوال کرد. امام در پاسخ به این سوال فرمودند مردم ما را دوست دارند زیرا نوکر مردم هستیم و مطمئنا مردم نوکر خود را دوست خواهند داشت.
وی در پایان یادآور شد: امروز مسئولان کلمه خدمتگذار را برای خود به کار می برند، در حالی که نوکر کلمه تهذیب شده خدمتگذار است و مسئولین نباید از به کار بردن این کلمه خجالت بکشند. آنچنان که پیامبر فرمودند آقا کسی است که بیشتر نوکری مردم را بکند.