حجت السلام سید مرتضی حسینی، عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگریان مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با نامه 4 وزیر اقتصادی دولت به رئیس جمهور، گفت: من در مجلس موضوع رکود در کشور را به رئیس جمهور بارها تذکر دادهام.
وی در ادامه افزود: رئیس و برخی دیگر از وزرای دولت اقتصاد را به مذاکرات گره زده اند و اقتصاد داخلی را رها کردهاند و طبعتا وقتی اقتصاد در هر کشوری رها شود تورم و رکود در آن کشور بوجود می آید.
این نماینده مجلس در ادامه با تأکید بر این مطلب که دولت هنوز بنا ندارد بعد از رسیدن به توافق نیز از مذاکرات دست بکشد، اظهار داشت: امروز آقای رئیس دولت با ابلاغ به بانک مرکزی جلوی و این بانک در جهت ارائه اعتبار و تسهیلات به وزرا را گرفته و فکر می کند با پول در اختیار وزرا قرار ندادن می توانند طبق فرمولی که خود دارد تورم پایین خواهد آمد اما مردم پایین آمدن تورم در کشور را مشاهده نمی کنند چرا که هر آنچه را که می خواهند برای سفره غذایی خود تهیه کنند قیمتش در بازار بالا می باشد لذا برای مردم تورم در کشور هنوز پایین نیامده است.
نماینده مردم قزوین در خانه ملت گفت: امروز شاهد هستیم که قمیت همه حامل های انرژی و حتی آب نیز گران شده است و با بالارفتن قیمت محصولات لبنی و کشاورزی و تولیدی مردم پایین آمدن تورم در کشور را قبول ندارند.
حسینی تصریح کرد: دولت فکر می کند با اجرایی کردن فرمولی که در اختیار دارد تورم را کاهش داده است اما کاهش تورم باعث ایجاد رکود در کشور شده است و این موضوع بدتر از تورم است.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه خاطر نشان کرد: وجود رکود در کشور باعث شده تا آمار بی کاری بالا رود و روزانه 20 تا 50 نفر از تحصیل کنندگان در دانشگاه با مدارک مختلف به دفاتر نمایندگان رجوع می کنند و از نبود کار گله می کنند و درخواست کار از نمایندگان دارند.
حسینی افزود: از چهار وزیر دولت سپاسگزار هستیم که شجاعت به خرج دادند این نامه را به رئیس جمهور نوشتند تا وضعیت از این که در کشور حاکم است، بدتر نشود.
وی افزود: اگر دولت می خواهد از وضعیت کنونی خارج شود مذاکرات را کنار بگذارد و پولی که در دست دارد با برنامه ریزی صحیح این پول را به عنوان تسهیلات را در اختیار تولید کنندگان قرار دهد چراکه تولید کننده امروز در کشور در مشقت است و برای بهبود شرایط تولیدکنندگان در بدهی هایی که به دولت در بخش بیمه، بانک ها و دیگر بخش ها دارد فرصتی را به تولید کننده بدهد تا بتواند بدهی خودرا پرداخت کند.