حجت الاسلام روح الله حسینیان، عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با نامه 4 وزیر به رئیس جمهور جهت بررسی رکود در کشور، گفت: این موضوع از چند جهت قابل بررسی است یکی از لحاظ بعد سیاست داخلی و خارجی است چرا که واقعیت این است که آقای رئیس جمهور در ارائه آمار غلطی که به وی می دهند صحبت هایی را مطرح می کند بگونه ای که رئیس جمهور در سال گذشته بیان کرد که از رکود عبور کرده ایم در حالی که شاهد هستیم کشور مبتلا به بیماری رکود است.
وی افزود: بسیاری از کارمندان و کارگران در آستانه بیکاری قرار دارند و انبارهای کارخانجات و واحد های تولیدی انباشته از تولیدات است اما به دلیل کمبود نقدینگی و پایین آمدن قدرت خرید مردم این تولیدات مصرف و خریداری نمی شود و کارخانجات در حال ورشستگی و تعطیل شدن هستند و حتی قدرت مدیریت کارمندان و کارگران خود را ندارند.
عضو فراکسیون روحانیون مجلس در ادامه با طرح پرسشی مبنی بر این که چرا این نامه نوشته شد، گرچه که وزیر اقتصاد بیان کرده اند این گونه نامه نوشتن یک امر عادی تلقی می شود، تصریح کرد: به نظر نمی رسد 4 وزیر نامه ای را به رئیس جمهور بنویسند و سپس آن نامه به خبرگزاری ها راه پیدا کند و منتشر شود.
این نماینده مردم تهران در خانه ملت اظهار داشت: تحلیل من این است دو طیف اقتصادی در دولت آقای روحانی وجود دارد یکی طیف آقای نوبخت که قائل به جمع آوری نقدینیگی در کشور هستند و سیاسیت بسته و انقباضی از لحاظ پولی در کشور را دنبال می کنند و طیف دیگری در دولت وجود دارد که به دنبال اجرای سیاست متعادل اقتصادی در کشور هستند و معتقدند هم باید جانب تورم و افزایش آن را بگیرند و هم جانب رکود را و از آنجایی که این 4 وزیر بیشتر از وزرای دولتی هستند که با اقتصاد و مشکلات اقتصادی کشور در گیر هستند لذا بارها این مطلب را با رئیس جمهور در میان گذاشته اند و رئیس جمهور به دلیل این که اعتنایی به حرف این وزرا نکرده است این 4 وزیر خواستند از طریق خبرگزاری ها این موضوع را پیگیری کنند شاید رئیس جمهور متنبه شود و به سیاست اقتصادی وزرای اقتصادی توجه کند.
حسینینان در ادامه به ابلاغیه مقام معظم رهبری در خصوص اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور اشاره و بیان کرد: این باور در دولت خصوصا افرادی که سیاست اقتصادی دولت را ترسیم می کنند وجود ندارد و بیشتر وزرای اقتصادی و مشاورین اقتصادی نگاهشان به بیرون از این مرزها است و معتقدند که اگر برجام اجرایی شود و پول های بلوکه شده ایران به ایران بازگردانده شود وضعیت اقتصادی کشور بهبود خواهد یافت.
وی گفت: من معتقدم این حرف و باور، باور و حرف غلطی است از آنجایی که خود دولتی ها می گویند 30 میلیارد پول کشورمان در خارج بلوکه شده است این 30 میلیارد چه تغییری می تواند در اقتصاد ایران بکند در حالی که هم اکنون در آمد دولت به 30 تا 90 هزار دلار می رسد فرض کنیم درها را برروی ورود کالاهای مصرفی غرب باز کردیم و این 30 میلیارد به درآمد دولت افزوده شد چه اتفاقی در کشور رخ خواهد داد؟.
نماینده مردم تهران در خانه ملت گفت: شاید بشود گفت در میان مدت و زمان کوتاهی ارزانی بر کشور حاکم شود ولی این وارد شدن 30 میلیارد و باز شدن در بر روی ورود کالاهای مصرفی به کشور مشکل ایران برطرف نمی شود بلکه اقتصاد کشورمان وابسته به نفت و به واردات است لذا دولت باید مشکلات اقتصادی را با برنامه ریزی برطرف کرد.
حسنینان گفت: اگر دولتمردان به حرف رهبری توجه کنند و از همین امروز یک مقداری از طریق مسکن نقدینگی را وارد کشور کنند تا مسکن راه اندازی شود و اگر مسکن راه اندازی شود بسیاری از صنایع و کارخانجات دیگر که وابسته به مسکن هستند راه اندازی خواهند شد و یک جریان پولی در کشور ایجاد می شود که این جریان به نفع دولت است و می تواند مالیات بیشتری بگیرد و بسیاری از کارخانجات بزرگ به دلیل چرخدیدن چرخ های اقتصادی به حرکت در می آید.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان بیان داشت: معتقدم تنها راه بهبود سیاست اقتصادی بر مبنای توان و تفکر و بهره گرفتن از ظرفیت داخلی است و با این سیاست است که می توانیم تولید را راه اندازی کرد بازار مصرف بسیاری را در کشور و جهان اختیار گرفت.
این نماینده مردم تهران گفت: معتقدم دمیدن مقداری نقدینگی بر بازار داخلی می توان به چرخیدن چرخ های واحد های تولیدی شتاب بخشید.
وی گفت: اگر یارانه ها به مردم داده نمی شد وضعیت رکود از این بدتر بود چرا که قدرت خرید امروز برای مردم باقی مانده است از برکت همین یارانه هایی است که به مردم داده می شود و اگر خدای نکرده دولت بخواهد یارانه های مردم را یکجا قطع کند بدانید که وضعیت تورم و رکود به حدی می رسد که رکود به بحران مبدل خواهد شد.
این کشور بزرگ مردان بزرگ مثل دکتر احمدی نژاد میخواهد وسلام