کد خبر:۴۴۸۲۴۱
نکو در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

«روحانی» نتوانست به انتظارات پاسخ دهد/ وضعیت اقتصادی کشور وخیم‌تر از گذشته است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت بعد از توافقات نتواست انتظارات مردم را برطرف کند و تولید کننده در انتظار این است که وضعیت تولید بهبود یابد و با توافق مشکلات قبلیش برطرف شود و عرضه کننده نیز به دنبال خرید محصولات با کیفیت بالا و قمیت پایین است.

ابراهیم نکو، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در رابطه با نامه چهار وزیر دولت به رئیس جمهور در خصوص وضع کنونی اقتصاد در کشور گفت: اگر افرادی فکر می کنند که با نامه چهار وزیر به رئیس جمهور شکافی بین دولت بوجود آمده کاملا در اشتباه هستند چراکه هیچ شکافی در کابینه دولت وجود ندارد و وزرای قوی اقتصادی دولت تنها با طرح کردن این موضوع به دولت و رئیس جمهور این موضوع را بیان کرده اند که رئیس دولت نسبت به وضعیت فعلی توجه ویژه داشته باشند.

 

وی در ادامه افزود: دولت در زمانی بحث توافقات هسته ای را پیگیری کرد که از دولت قبلی چیزهایی به کشور ارث رسیده بود و دولت چاره ای جز پیگیری وضعیت خارجی نداشت و امکان این نیز در کشور بنود تا بتواند وضعیت رکود را سر وسامان دهد.

 

نماینده مردم رباط کریم در خانه ملت بیان داشت: دولت بعد از توافقات نتواست انتظارات مردم را برطرف کند و تولید کننده در انتظار این است که وضعیت تولید بهبود یابد و با توافق مشکلات قبلیش برطرف شود و عرضه کننده نیز به دنبال خرید محصولات با کیفیت بالا و قمیت پایین است.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان داشت: انتظارات دو طرف و بویژه انتظار تقاضا کننده باعث شد تا محصولات تولیدی برخی کارخانجات و شرکت ها در کشور بفروش نرسد و تولید کنندگان مجبور به انبار کردن کالاهای خود شدند و زمانی که ملاحظه می کنند انبار کردن نیز جوابگوی انتظاراتش را نمی دهد و تنها هزینه برای تولید کننده دارد لذا  به اجبار برخی از خط ها را تعدیل و برخی دیگر را تعطیل می کند و این امر باعث می شود تا وضعیت تورم قبل وخیم تر و رکود در کشورحاکم شود.

 

وی گفت: چهار وزیر دولت بخوبی توانستند این معضل را درک کنند و هرچند با نامه نوشتن  کار سختی را انجام دادند اما دولت می تواند با برنامه ریزی صحیح تا به سرانجام رساندن برجام وضعیت را مدیریت کند و وضعیت موجود را تغییر دهد.

 

عضو فراکسیون رهروان ولایت در ادامه تصریح کرد: مدیریت کردن وضعیت موجود سخت است چرا که در این وضعیت نمی توان تقاضا کننده را مجبور و مجاب کرد که کالایی که دولت می گوید را خریداری کند اما معتقدم دولت باید به یک مسأله فنی و کارشناسی در این خصوص دست یابد تا اجازه ندهد وضعیت کنونی  که بر کشور حاکم شده بدتر شود.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص این که اجرای اقتصاد مقاومتی تا چه اندازه می تواند به دولت در این خصوص کمک کند، گفت: اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد تقویت کننده محسوب می شود و این که دولت بخواهد با اقتصاد مقاومتی رابطه تقاضا و عرضه را تا حدودی بهبود بخشد کار سختی است و معتقدم که دولت باید خرید های دستگاههای واحد های تولیدی را خود خریداری کند و با دراختیار قرار دادن اعتبارات و تسهیلات به واحدهای تولیدی در امر عرضه محصولات بهتر به واحدها و شرکت ها، کمک کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
یک مشاور بازاریابی و فروش
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱
در بازار رسم است وقتی باین مرحله می رسند که مردم خرید نمی کنند - فروشندگان سعی می کنند که کالاها را مطابق نظرات مردم و با قیمت مناسب و با اخلاق خوش و برابر تقاضای مردم تحویل مشتری دهند و کم کم نظر مشتریان را بخود جلب کنند - اما شرکتهای بزرگ و کوچک دولتی و خصوصی که در طی مدتها باین وضع فروش عادت کرده اند قادر به درک این مطلب نیستند و می خواهند بهر روشی کالای خود را به مردم با شرایط خود بفروشند- این شرکتها بررسی نمی کنند که نوع مصرف مردم هم تغییر کرده و بیشتر هوشمندانه شده است اما تولید کنندگان این را هنوز درک نکرده اند.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار