دومین جشنواره شعر رضوی دانشگاهیان ایران در دانشگاه آزاد مشهد برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۸۳۱۷
فردا؛

دومین جشنواره شعر رضوی دانشگاهیان ایران در دانشگاه آزاد مشهد برگزار می‌شود

دومین جشنواره شعر رضوی دانشگاهیان ایران همزمان با روز مباهله با حضور طه هاشمی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد به میزبانی دانشگاه آزاد مشهد برگزار می‌شود.
دومین جشنواره شعر رضوی دانشگاهیان ایران در دانشگاه آزاد مشهد برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، اختتامیه دومین جشنواره ملی «شعر رضوی» دانشگاهیان ايران به همت دانشگاه آزاد مشهد با همکاری بنیاد بین المللی فرهنگی ـ هنری امام رضا(ع) در دو بخش عمومی و ویژه امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

 

این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ رضوی و شناسایی و تبلیغ معارف اهل بیت(ع)، حرکت در جهت تعمیق ارزش‌های اسلامی و مکتب تشیع در محیط‌های دانشگاهی، ایجاد پیوند عاطفی و معنوی دانشگاهیان با معارف اسلامی، ترویج ادبیات فارسی و یاری رساندن به دانشجویان برای بروز استعدادهایشان فردا 16 مهرماه جاری برگزار خواهد شد.

 

در این مراسم جمع کثیری از شاعران برجسته استانی و کشوری حضور دارند و طه هاشمی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد سخنران این همایش خواهد بود.

 

لازم به ذکر است؛ آثار این جشنواره در قالب‌های غزل، قصیده، مثنوی، شعر نو و قطعات ادبی است در محورهای فضائــل، مناقــب و مصـائــب رســــــول خدا (ص) و اهــل بیــت (ع)،توســل، شفاعــت، تبـرک، زیــارت، معرفــت و عبـادت اهـل بیـت (ع)،تعلیـم و تعلـم، دنیـا و آخـرت، اخـلاق و خردورزی در سیـره اهل بیت (ع)،طنزهــای اجتمــاعی فــرهنگی، آسیب هــای عقیــدتی و اخـــلاقـــــی و در بخش ویـژه؛ فضـایل و منـاقب حضـرت رضـا(ع ) می‌باشد.

 

همچنین شرکت کنندگان این جشنواره فقط دانشگاهیان و فارغ التحصیلان دانشگاهی و  طلاب سطح ۲ هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار