به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مهرزاد حمیدی امشب در حاشیه مراسم افتتاح پایگاه تغذیه سالم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امنیت غذایی یکی از بحثهای حوزه بهداشت و سلامت در وزارت آموزش و پرورش است.
وی با اشاره به اینکه فرآیند تغذیه در سه بخش منازل، محلهها و مدارس انجام میگیرد، تصریح کرد: باید فرهنگ تغذیه صحیح در هر سه بخش زندگی دانشآموزان مورد توجه قرار گیرد.
معاون سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: فرهنگ تغذیه سالم در مدارس از طریق ایجاد پایگاههای تغذیه سالم در مدارس دنبال میشود.
حمیدی با اشاره به اینکه کودکان به دلیل تغذیه نامناسب به غذاهای چرب و شیرین گرایش پیدا کردهاند، ادامه داد: باید دانشآموزان از غذای کمشیرین، کمچرب و کمنمک استفاده کنند.
وی از دستورالعمل اجرایی کنترل مواد خوراکی در بوفه مدارس خبر داد و افزود: در فاز نخست این دستورالعمل توزیع سوسیس، کالباس و نوشابههای گازدار در بوفههای مدارس ممنوع شده است.
معاون سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: براساس نظارتها از این مکان 99 درصد مدارس کشور این دستورالعمل را اجرایی کردهاند.
حمیدی با اشاره به اینکه در مدارس مروج سلامت مواد خوراکی سالم با گستره وسیعتری توزیع میشود، تاکید کرد: ارائه آموزشهای سلامت در کنار توزیع خوراکیهای سالم در مدارس میتواند به تغییر ذائقه دانشآموزان منجر شود.
وی از نظارت سازمان دانشآموزی بر فعالیت بوفههای مدارس خبر داد و عنوان کرد: مجوزهای مربوط به چگونگی فعالیت این مراکز به مدارس ارسال میشود.
معاون سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش به جایگزینی غذاهای سالم با مواد مضر اشاره و تصریح کرد: تغذیه سالم به سلامت دانشآموزان منجر میشود.