کد خبر:۴۴۸۴۷۲

خوابگاه دانشگاه ياسوج، آغاز سال تحصيلي ميزبان كارگرهاست!

فعال دانشجويي دانشگاه ياسوج در واكنش به آواره بودن نزديك به ۱۰۰ دانشجوي دختر خوابگاهي، گفت: خوابگاه دانشجويان دانشگاه ياسوج، آغاز سال تحصيلي ميزبان كارگرها است؛ نه دانشجوان!

حميد آذربو در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجو در ياسوج، به وضعيت نامساعد اسكان دانشجويان در خوابگاه هاي دانشجويي اشاره كرد و گفت: دانشگاه ياسوج به عنوان دانشگاه مادر استان، يكي از با ظرفيت ترين استعدادهاي دانشجويي كشور را دارد كه مي تواند در سطح ملي و بين المللي خود را نشان دهد؛ به طوري كه در جشنواره هاي علمي مختلف اين را به اثبات رساند.

 

وي داشتن آرامش روحي را زمينه مهمي در كسب موفقيت هاي علمي دانست و گفت: يك دانشجو بايد آرامش روحي، ذهني و جسمي  داشته باشد تا بتواند استعداد بالقوه خود را بالفعل كند؛ به عبارتي ديگر امكانات رفاهي بايد به نحوي براي آنها فراهم شود كه دانشجويان دچار تشويش نشوند.

 

مسئول سابق چند نشريه دانشجويي در دانشگاه ياسوج از وضعيت نامساعد رفاهي در دانشگاه ياسوج گلايه كرد و گفت: شرايط رفاهي در خور شأن دانشجويان دانشگاه ياسوج، در اين دانشگاه فراهم نيست كه مستنداتش را به صورت ميداني در دانشگاه مي توان مشاهده كرد.


آذربو يكي از مصاديق امكانات رفاهي ضعيف در دانشگاه را وضعيت بد سرويس دهي اتوبوس ها دانست و گفت: اتوبوس هاي دانشگاه زمان بندي درستي ندارند و دانشجو بايد مدت زيادي را معطل بماند تا اتوبوس بيايد و تازه بايد جايي براي سوار شدن داشته باشد.


وی وضع نامساعد اسکان دانشجویان در خوابگاه را مصداق دیگری از امکانات نامساعد رفاهی در دانشگاه یاسوج دانست و گفت: خوابگاه های دانشجویی دانشگاه برای همه دانشجویان کافی نبوده و بعضا در شآن دانشجویان نیستند.


این فعال دانشجویی به مشکلات خوابگاه دانشجویان دختر دانشگاه اشاره کرد و گفت: بیش از دو هفته است که نزدیک به ۱۰۰ دانشجوی دختر آواره نمازخانه خوابگاه ها هستند و به نظر می رسد مسئولان دانشگاه در خواب به سر می برند.

 

آذربو ضمن ابراز تأسف از سهل انگاری مسئولان دانشگاه یاسوج در این خصوص، گفت: آیا اگر یکی از این دانشجویان فرزند یکی از مسئولان دانشگاه بود، باز هم همین وضعیت پیش می آمد؟

 

وی افزود: طی دو سه سال اخیر وضعیت خوابگاه دانشجویان دختر به همین منوال است و همواره در آغاز سال تحصیلی میزبان کارگرهایی است که مشغول کار هستند نه دانشجویان دختر.

 


این فعال دانشجویی ادامه داد: به نظرم اسم این خوابگاه را خوابگاه پاییزی کارگرهای ساختمان، و نمازخانه های دانشگاه را به نام خوابگاه دانشجویان آواره نام گذاری کنند بهتر است.

 


آذربو با انتقاد از رویکرد رئیس و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گفت: ریشه همه این مشکلات در سوء مدیریت است و جامعه دانشگاهی دانشگاه یاسوج چوب برخی بی تدبیری ها را می خورد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
یه دانشجو
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳
سلام علیکم این اقای محترم ک مصاحبه کردند فارق التحصیل شدند چرا تو مسائله دانشگاه دخالت میکنند؟؟؟
0
4
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵
سلام آقای آذربو تو انجمن علوم سیاسی هم فعال بودن مرسی که حالاهم به فکرمون هستید کاش چن تا دانشجو مث شما بود تا به مشکلات برسه
2
0
دانشجوی ترم 7
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳
بدبختی های دانشگاه، غالباً به خاطر سیاسی کاری ها و بی کفایتی های معاونت فرهنگی و دانشجویی هستش
نیکدل فقط و فقط به فکر قدرت خودشه
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳
بابا این معاونت فرهنگی رو عوض کنید
آخه کجاش به فرهنگ میخوره این نیکدل؟!!
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار