آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۸۶۵۲

تکذیب ادعای سقوط موشک در ایران/ روسیه: محل اصابت را نشان می‌دهیم

سخنگوی وزارت خارجه روسیه ضمن رد ادعای آمریکایی ها در مورد سقوط موشک های کروز در خاک ایران گفت: بر خلاف این ادعا، موشک ‌ها به هدف های مورد نظر اصابت کرده است و می توانیم محل دقیق اصابت را نشان دهیم.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مقامات آمریکایی ادعا می کنند تعدادی از موشک های روسی شلیک شده از دریای خزر علیه مواضع داعش، در ایران سقوط کرده است. دیلی میل به نقل از مقامات آمریکایی اعلام کرد شماری از موشک های شلیک شده روسیه از دریای خزر در جایی نامعلوم در ایران سقوط کرده است.

 

همچنین مقامات پنتاگون در خبری که در اختیار شبکه سی ان ان منتشر شد ادعا کردند موشک های روسی علیه مواضع داعش از دریای خزر شلیک شده ولی در جایی نامعلوم در ایران سقوط کرده است. بر این اساس موشک های دیگر روسیه از کشور عراق به مقصد سوریه شلیک می شود.

 

بنا بر ادعای پنتاگون از دیروز ۲۶ موشک از دریای خزر شلیک شده که ۴ فروند از آنها در ایران سقوط کرده است. طبق این گزارش ناوهای جنگی روسیه در جنوب دریای خزر مستقر شده و از آنجا مواضع داعش را هدف قرار می دهند.

 

تکذیب ادعای آمریکا از سوی ایران و روسیه

این خبر از سوی رسانه های غربی در حالی منتشر شده که ایران و روسیه به شکل جداگانه این خبر را تکذیب کرده اند.

خبرگزاری اینترفاکس روسیه به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد: بر خلاف ادعای مقامات آمریکایی موشک ‌ها به هدف های مورد نظر خود اصابت کرده اند و می توانیم محل دقیق اصابت را نشان دهیم.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت همه موشک ها اصابت شده در رادارهای ما مشخص هستند و بر خلاف آمریکایی ها ما با استناد به منابع خبری نامعلوم حرف نمی زنیم.

یک مقام ایران نیز در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه ادعای آمریکایی ها مبنی بر سقوط موشکها در خاک ایران را تکذیب کرده است.

به اعتقاد این مقام ایرانی خبرهایی که از سوی رسانه های غربی درباره حملات هوایی روسیه منتشر می شود برای انحراف افکار عمومی و جنگ تبلیغاتی غرب علیه روسیه است.

این در حالی است که طی هفته های اخیر با شدت گرفتن حملات هوایی و موشکی روسیه علیه مواضع داعش رسانه های آمریکایی تبلیغات خود را علیه مسکو شروع کرده اند. آمریکا ادعا می کند روسیه با داعش کاری ندارد و تنها مخالفان بشار اسد را هدف قرار می دهد.

در همین راستا اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا طی سخنانی در نشست کشورهای عضو ناتو در بروکسل، در مورد حملات هوایی روسیه هشدار داد و آن را غیر حرفه ای خطاب کرد. وی به حضور جنگنده های روسی در آسمان ترکیه اشاره کرد و گفت روسیه باید در استراتژی جنگی خود تجدید نظر کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سید محسن میری
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۴
زنده باد پوتین زنده باد روسیه
1
0
نادر-سلطانی
Singapore
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۶
چرا فقط تو خاک ایران سقوط کرده مګه از اسمان کشور عراق عبور نکردن این موشک ها ؟چرا عراق سقوط نکرده
0
0
ناشناس
Netherlands
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۷
به نظر من روسیه اصلا نباید جواب چرت و پرتهای امریکا رو بده چه رسد به نشان دادن اصابت موشکها
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار