آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۹۱۰۴
معاون اداری مالی وزیر علوم:

تثبیت وضع موجود و ساماندهی آموزش عالی بدون گسترش کمی، مهمترین برنامه وزارت علوم است

معاون اداری مالی وزیر علوم با اشاره به سیاست‌های کلان وزارت علوم گفت: تثبیت وضع موجود و ساماندهی آموزش عالی بدون گسترش کمی، مهمترین برنامه وزارت علوم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، محمدحسین امید، معاون اداری مالی وزیر علوم روز گذشته در نشست شورای هماهنگی مراکز اموزش عالی استان یزد در دانشگاه یزد گفت: گسترش غیر کارشناسی مجموعه آموزش عالی در سال های گذشته باعث ایجاد بحران شده است.

 

وی افزود: طرح ساماندهی دانشگاه‌ها در کنار آمایش آموزش عالی در اولویت های وزارت علوم است و سیاست کلان بر تثبیت وضع موجود و ساماندهی این موارد بدون گسترش کمی و ارتقای کیفیت در بحث آموزش است و در بحث فناوری نیز تقویت پارک‌ها، ارتباطات بین دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای پروژه‌های کاربردی است.

 

معاون اداری مالی وزارت علوم خاطرنشان کرد: برقرار کردن ارتباط بین پارک‌ها و دانشگاه‌ها جزو مبانی ساماندهی آموزش عالی است و باید مجموعه امکانات آموزش عالی بتواند در همه بخش‌ها به خدمت گرفته شود.

 

امید تصریح کرد: به نحوی دانشگاه های استان یزد بیشتر نشبت به کیفیت اهمیت داده است؛اما متاسفانه در بعضی از شهرها که دانشگاه‌های زیادی ساخته شده، هم اکنون بسیاری از آنها در حال زوال هستند و با معضل جدی در پذیرش دانشجو مواجه شدند.

 

معاون اداری و مالی وزیر علوم تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه یزد جزو ۲۰ دانشگاه برتر و حتی ۱۵ دانشگاه برتر قرار دارد و اگر تلاش بیشتری داشته باشد قطعا تا دو سال دیگر جزو ده دانشگاه برتر خواهد بود و این دانشگاه نسبت به دانشگاه‌های قدیمی‌تر رشد خوبی داشته است.

 

امید گفت: اصلا ضرورتی ندارد که این دانشگاه ۳۰ هزار دانشجو داشته باشد و با تعداد کمتر دانشجو حدود ۱۰هزار دانشجو و استاد خوب مجموعه این تیم می‌تواند کار کند و موفق شود و این استراتژی می‌تواند در این شورا تدوین شود.

 

وی تصریح کرد: دانشگاه یزد نیز می‌تواند به مجموعه‌های دیگر استان کمک کند و این کمک رفت‌ و برگشتی است و می‌تواند این اتفاق رخ دهد که همه دانشگاه‌های استان اعم از پیام‌نور، آزاد و غیرانتفاعی در کشور بهترین باشند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار