کد خبر:۴۴۹۱۹۸
غفاریان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

اگر در مجلس «آنچه من می گویم» حکم فرما باشد از دیگر دستگاه‌ها توقعی نیست

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه اگر در مجلس شورای اسلامی روحیه «آنچه من می گویم» حکم فرما باشد از دیگر دستگاه‌های کشور توقع روحیه مشورت گرایی نیست، اظهار داشت: با این روند دیگر کمیسیونی در مجلس احساس وظیفه نمی‌کند و سنگ بر روی سنگ بند نخواهد شد.

امیرحسین غفاریان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با اشاره به طرح ارائه شده پیرامون برجام از سوی لاریجانی به مجلس گفت: وقتی در مجلس ساز و کاری به نام کمیسیون ویژه برجام صورت می‌گیرد نمایندگانی در این حیطه وقت گذاشته، با متخصصین جلسات متعدد داشته نامه نگاری‌ها و مکاتبات ارسال شده است بعد از این تلاش‌ها به مصلحت نیست که هیئت رئیسه طرحی را سوای این کمیسیون به مجلس ارائه دهد.

 

وی تصریح کرد: حتی اگر این طرح مشکلی نداشته باشد و بهترین طرح ممکن باشد ولی روند رسیدن به این طرح اشتباه است و بی قانونی و فردیت گرایی در جایی مانند مجلس که عینا باید خلاف روحیه خود رای باشد رخ داده است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه اگر در مجلس شورای اسلامی روحیه «آنچه من می گویم» حکم فرما باشد از دیگر دستگاه‌های کشور توقع روحیه مشورت گرایی نیست، اظهار داشت: با این روند دیگر کمیسیونی در مجلس احساس وظیفه نمی‌کند و سنگ بر روی سنگ بند نخواهد شد.

 

وی با اشاره به کمیسیون ویژه برجام تاکید کرد: این طرح با گزارش دقیقی از برجام صورت گرفته اشکالاتی که کمیسیون برجام به آن تاکید کرده بود اشاره نکرده و زمانی که نمایندگان مردم که امین ملت هستند به این نتیجه رسیدند که برجام نقض دارد در مقابل آن طرحی ارائه می‌شود که مشکلات برجام را نمی‌بیند مناسب و در خور منش مجلس اسلام نیست چرا که حفظ تمامیت ارضی ایران نشانگر حفظ اسلام است.

 

مسئول بسیج دانشگاه علم و صنعت افزود: اگر ایران حفظ تمامیت ارضی خود را از دست بدهد دیگر نمی‌توانیم امیدوار باشیم که ملت‌ها و کشورهای دیگر با آمریکا خواهان مبارزه هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار