کد خبر:۴۴۹۲۶۴
عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور شهرکرد:‌

لاریجانی باید به تصویب برجام عملکرد منطقی داشته باشد

عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور شهرکرد عملکرد رئیس مجلس نسبت به برجام را مخالفت با دولت قبلی و ترس از روی کار آمدن دوباره احمدی نژاد دانست.
لاریجانی باید به تصویب برجام عملکرد منطقی داشته باشد

محمود خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شهرکرد، با اشاره به تصویب کلیات طرح یک فوریتی برجام در مجلس گفت: برخی از نمایندگان تعهد لازم را ندارند، به همین منظور در صورتی که از سوی دولت، تحت فشار قرار گیرند بر خلاف مصلحت نظام تصمیم می گیرند.


وی حمایت مالی دولت از بعضی از نمایندگان مجلس را یکی از دلایل سوق مجلس به سمت دولت عنوان کرد و افزود: برخی از نمایندگان با این دیدگاه که با تصویب برجام می توانند در مجلس آینده رای بیاورند، نسبت به برجام نظر مثبت دارند و به صورت غیر منطقی عمل می کنند.


عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور شهرکرد عملکرد گره زدن اوضاع اقتصادی کشور با تصویب برجام را یک شگرد تبلیغاتی از سوی دولت دانست و تصریح کرد: در صورت شکست برجام، دولت با تبلیغات گسترده وضع اقتصادی را به مخالفان برجام نسبت می دهد، که آنان با عدم تصویب برجام، زمینه را برای خروج از رکود اقتصادی فراهم نکردند این درحالی است که دولت تلاش خود را برای خروج از رکود اقتصادی انجام داده است.


خسروی نمایندگان مخالف برجام را افراد متعهد برشمرد و تصریح کرد: رئیس مجلس شورای اسلامی به دلیل مخالفت با دولت قبلی و ترس از روی کار آمدن دوباره احمدی نژاد، نسبت به برجام غیر منطقی عمل می کند.


وی با اشاره به نامه چهار وزیر دولت به رئیس جمهور در مورد اوضاع اقتصادی خاطرنشان شد: انتشار این نامه در زمان ارائه برجام به مجلس، جنبه تبلیغاتی داشته است؛ که در صورت عدم تصویب برجام، نباید انتظار بهبود اوضاع اقتصادی را داشته باشیم.


عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور شهرکرد در پایان از دولت خواست که مسائل را به صورت شفاف با مردم در میان بگذارند و از سیاست کاری و حزب گرایی پرهیز کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار