کد خبر:۴۴۹۲۸۳
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور:

محتوای آموزشی دروس دامپزشکی تغییر پیدا می‌کند

 رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: با هدف کاربردی کردن آموزش‌های دانشگاهی رشته دامپزشکی سرفصل‌های دروس دانشگاهی تغییر پیدا می‌کند. 

به گزارش گروه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا صفری، رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور با بیان این‌که در حوزه فعالیت‌های حرفه‌ای دامپزشکی شاهد تغییرات کاربردی مهمی هستیم، بیان داشت: توسعه نقش‌آفرینی دامپزشکی در سلامت غذا، درمان حیوانات دست‌آموز و مدیریت سلامت در بخش اقتصاد کشاورزی از جمله این تغییرات است که با توجه به این موارد به‌طور طبیعی باید در محتوای آموزش دامپزشکی در دانشگاه‌ها تغییر جدی رخ دهد. 
 

وی خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر همکاری نزدیکی با وزارت علوم و گروه دامپزشکی داشتیم و این نگاه در همه متولیان و صاحبنظران این رشته شکل گرفته و کمیته‌ای تحت عنوان دامپزشکی عمومی نیز تشکیل و مطالعات بسیاری در بخش‌های مختلف در این خصوص انجام شده که بتوانیم آموزش دانشجویان دامپپزشکی را متناسب با نیاز بازار سامان‌دهی کنیم. 

 

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور تصریح کرد: این مطالعات دستاوردهای خوبی داشته است و تنها باید در وزارت علوم تصویب شود تا پس از آن به طور رسمی در محتوای آموزشی دامپزشکی در دانشگاه‌ها تغییر ایجاد شود که قطعا خروجی آن ورود سریع‌تر فارغ‌التحصیلان دامپزشکی به بازار کار و ارتقای توانمندی‌ها آن‌هاست. 


 
صفری با اشاره به تغییرات دیگر در نظام دامپزشکی گفت: تعیین صلاحیت حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان رشته دامپزشکی نیز در دستور کار قرار گرفته است که مطابق آن فارغ‌التحصیلان در گرایش‌های مختلف برای ورود به بازار کار باید پروسه‌ای شامل ابعاد علمی، عملی، برگزاری آزمون و دوره‌های ارتقای مهارت را طی کنند؛ این پروسه با محوریت نظام دامپزشکی و با کمک انجمن‌های علمی و تخصصی و دانشگاه‌ها انجام خواهد شد. 


 
وی با بیان این‌که آموزش دامپزشکی در دانشگاه‌ها باید با نگاه ملی و البته با توجه به ظرفیت‌ها و مزیت‌های نسبی بخش‌های محلی تدوین و ارایه شود، اظهارداشت: به‌طور مثال در دانشگاه شهید چمران اهواز با توجه به ظرفیت‌های استان خوزستان در حوزه پرورش آبزیان و گاومیش‌داری باید توسعه این گرایش مدنظر قرار گیرد؛ همچنین موضوع سلامت غذا به دلیل رونق صادرات و واردات در خوزستان می‌تواند در آموزش دامپزشکی دانشگاه شهید چمران محوریت پیدا کند. 


 
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور خاطرنشان کرد: در سازمان نظام دامپزشکی و گروه آموزش دامپزشکی وزارت علوم این نگاه توسعه‌ای نسبت به دانشگاه شهید چمران وجود دارد و رئیس دانشکده دامپزشکی این دانشگاه نیز به دنبال توسعه مرجعیت این دانشکده است. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار