به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، از مشهد، عطارباشی دقایقی پیش در هفتمین یادمان روز جهانی غذا که به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هتل ثامن طرقبه این شهر در حال برگزاری است با تاکید بر این نکته که بخش عمده ای از مواد غذایی از فرآورده های خام دامی به دست می آید، گفت: اگر در فرآورده های خام دامی نظارت بهداشتی وجود نداشته باشد مشکلات بسیار عمده ای در حوزه سلامت گریبان گیر مردم خواهد شد.
وی ادامه داد: نظارت بر فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره تحت نظارت ما می باشد که در زمان لازم جهت چگونگی در اختیار گرفتن این دام بر سر سفره مردم و تامین استانداردهای لازم رسیدگی می کنیم.
عطارباشی نظارت بر تغذیه و تجهیزات دام را جزو اولین های نظارت های این سازمان دانست و تصریح کرد: نظارت بر فرآورده های خام دامی از خوراک دام آغاز و در نهایت تا ماشین حمل گوشت فرآورده های خام دامی ادامه پیدا خواهد کرد.
وی نظارت بر رستوران ها و آشپزخانه های ارائه دهنده فرآورده های خام دامی را نیز از دیگر ابعاد نظارتی این سازمان دانست و بیان داشت: نظارت بر دامپزشکی در دو بخش خصوصی و دولتی زیر نظر مسئولان نظارتی ما دنبال می شود و تمام تلاش ما در تولید فرآورده های خام دامی در صحت و سلامت کامل در اختیار مردم است.
عطارباشی بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی را مسئله بسیار مهمی دانست و متذکر شد: میزان آنتی بیوتیک تزریقی به دام برای ما بسیار دارای اهمیت است و در ارتباط با کارخانجات و مراکزی در استان خراسان رضوی در این خصوص در حال فعالیت هستند نظارت کامل از سوی ما وجود دارد.
رئیس نظارت بر مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی کشتارگاه مرغ در خراسان رضوی را بزرگ ترین کشتارگاه مرغ در کشور دانست و بیان داشت: در هر شب در کشتارگاه مرغ خراسان رضوی 60 هزار مرغ کشتار می شوند که این آمار در تمام کشور بی سابقه بوده و نشانگر توان صادراتی خراسان رضوی جهت تامین مرغ سالم و مورد نیاز مردم است.
عطارباشی به تولید بیش از 138 هزار تن مرغ در کشتارگاه های خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: استان خراسان رضوی حرف اول را در کیفیت گوشت مرغ و خوراک دام در کشور می زند.
وی در پایان با بیان اینکه در سال جاری در برنامه درج کد رهگیری در محصولات غذایی به دنبال ایجاد تغییر و تحول در بحث کنترل سلامت ماده غذایی از مزرعه تا سفره هستیم، یادآور شد:امیدواریم با اجرای این برنامه و تقویت دامپزشکان در استان نظارت های خود را بر محصولات غذایی و فرآورده های دامی تقویت کرده و تضمین کننده سلامت مردم باشیم.