دانشگاه علوم پزشکی بیرجند پس از گذشت ۳۰ سال، هنوز جایگاه اصلی خود را پیدا نکرده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، کاظم قائمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صبح امروز در همایش گرامیداشت سی امین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: دو ویژگی مهم فروزانفر که بنیانگذار این دانشگاه در استان خراسان جنوبی است، صداقت در عمل و حس انسان دوستی وی است که متاسفانه این احساس امروزه در پزشکان کم رنگ شده است.
وی با بیان اینکه پزشک یعنی انسان دوستی و برخورد محترمانه با بیمار، افزود: باید این اصول را در خودمان تقویت کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: علی رغم گذشت ۳۰ سال از تاسیس، این دانشگاه هنوز جایگاه اصلی خود را پیدا نکرده است و باید قبول کنیم چنانچه مغرور شویم به جایگاه اصلی خود نمیرسیم.
قائمی بیان داشت: باید قبول کنیم با گذشت ۳۰سال از تاسیس آن، هنوز دانشگاه در شان خود پیشرفتی نداشته و این موضوع مستلزم تلاش پرسنل دانشگاه و هیات علمی و دانشجویان است.
وی با بیان اینکه بهسازی فضای دانشگاه را جزو اولویت های خودم قرار دادهام، گفت: توجه به امور رفاهی پرسنل و اعضای هیات علمی، توجه ویژه به بهزیستی و بازسازی دانشگاه و زیرساختهای دانشگاه از دیگر اولویتهایی بوده که نظر گرفتهام.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: چارت دانشگاه، چارت ناقصی است و باید این حوزه تجهیز شود.
قائمی توسعه پژوهش و آموزش را دو بازوی مهم دانست و خاطرنشان کرد: باید برای تقویت روابط بین الملل در سطح دانشگاه سرمایه گذاری کرد.