کد خبر:۴۴۹۷۰۶
قائم مقام وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:

در حوزه سلامت باید از ظرفیت و توانمندی‌های مردم برای سلامت خودشان استفاده کنیم

قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت‌های اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در حوزه سلامت باید این باور وجود داشته باشد که از ظرفیت و توامندی‌های مردم برای سلامت خودشان استفاده کنیم و یک بخش از آن، در قالب سازمان‌های مردم نهاد است که ما باید زمینه مشارکت مردم را فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، سید محمد هادی ایازی قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت‌های اجتماعی صبح امروز در همایش گرامیداشت سی امین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و نکوداشت دکتر فروزانفر اظهار کرد: ما امروز شاهد هستیم که چه اقداماتی ارزشمندی انجام شده است.


وی با بیان این‌که ما در زمان انقلاب به اندازه انگشتان دو دست، پزشک ایرانی داشتیم؛ گفت: شرایط کنونی ماحصل پایه گذاری کار بسیار خوبی در ۳۰ سال گذشته است و این باور ایجاد شده که ما می‌توانیم و در حال حاضر شاهد این رشد و شکوفایی هستیم.


قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت‌های اجتماعی ادامه داد: روسای دانشگاه و اعضای هیئت علمی و خیرین نقش اساسی در توسعه دانشگاه علوم پزشکی داشته‌اند.


ایازی خاطرنشان کرد: ما باید این باور را داشته باشیم که مردم نقش اصلی را در توسعه و آبادانی دارند و چنانچه بتوانیم زمینه مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف فراهم کنیم بسیاری از مشکلات ما حل می‌شود.


وی تاکید کرد: در حوزه سلامت باید این باور وجود داشته باشد که از ظرفیت و توامندی‌های مردم برای سلامت خودشان استفاده کنیم و یک بخش از آن، در قالب سازمان‌های مردم نهاد است.


قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت‌های اجتماعی ادامه داد: در کشور سازما‌ن‌های مردم نهاد متعددی داریم که به تنهایی از بسیاری مراکز ایجاد شده تاثیر گذارترند مانند مرکز خیریه محک که از جمله این موارد است.


ایازی با بیان این‌که در حال حاضر ۳۵۰ هزار بیمار سرطانی در کشور داریم که حدود ۹۰ هزار در سال به آن اضافه می‌شود؛ گفت: سه هزار و ۴۰۰ بیمار سرطانی کودک داریم که خیریه محک بخش متعددی از این کودکان را تحت پوشش خود دارد.


وی تاکید کرد: ما باید باور و اعتقاد، زمینه مشارکت مردم را فراهم کنیم که بسیار مهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار