کد خبر:۴۴۹۲۸۰

کرسی آزاداندیشی با موضوع «ازدواج مدرن یا سنتی» در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

نخستین کرسی آزاداندیشی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با عنوان «ازدواج مدرن یا سنتی» با حضور باقری، قائم مقام جشنواره ازدواج دانشجویی کل کشور(همسفر تا بهشت)در سالن رازی دانشکده پرستاری و مامایی پردیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، نخستین کرسی آزاداندیشی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد امروز با عنوان «ازدواج مدرن یا سنتی» با حضور باقری، مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و قائم مقام جشنواره ازدواج دانشجویی کل کشور(همسفر تا بهشت) در سالن رازی دانشکده پرستاری و مامایی پردیس دانشگاه برگزار شد.

 

باقری به تبیین موضوع ازدواج مدرن یا سنتی برای دانشجویان حاضر در جلسه پرداخت و گفت: دقت، اختیار، تناسب، مشورت، تحقیق، توکل و دقت در تعیین معیارها را از جمله ویژگی‌های یک ازدواج موفق برشمرد.

 

وی افزود: زندگی خوشبخت را به مثلثی تشبیه کنیم، ملاک و معیار، اشخاص و خانواده سه ضلع آن است.

 

قائم مقام جشنواره ازدواج دانشجویی کل کشور بیان داشت: شناخت، ابزاری به نام عقل می‌خواهد، دوستی کردن عقل را زایل می‌کند و احساسات را برمی انگیزد، حتی اگر ازدواج کاملا رسمی  باشد. ما باید معیارها را ببینیم نه اینکه با توجیهات عشق خود را پاسخ دهیم.

 

باقری افزود: در ملاک و معیارها بعد از مشورت عقلایی، انتخاب خود را انجام دهیم و از اصل تجربه خانواده استفاده کنیم نه صرفا تمام حرف‌ها را بپذیریم و زوجین باید در باورها و ارزش‌ها، تناسب فکری و سنی تناسب داشته باشند.

 

وی بیان داشت: جوانان در داشتن رابطه با یکدیگر در قبل از ازدواج مشورت صحیح و عقلانی ندارند.

 

قائم مقام جشنواره ازدواج دانشجویی کل کشور با تاکید بر اینکه در زمان خواستگاری باید تحقیقات از دختر و پسر انجام شود، خاطرنشان کرد: در تحقیق و بررسی باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد که تحقیق را چه کسی انجام می‌دهد و از چه کسی سوال می‌شود.

 

باقری در پایان گفت: انسان برای داشتن یک ازدواج موفق باید به خداوند توکل کند و ازدواجی که در آن انتخاب بر اساس احساسات نباشد، ازدواج موفق است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار