وزير دادگستري در گفت و گو با «شبکه خبر دانشجو»:
مطبوعات جامعه را پويا مي کنند
وزير دادگستري با اشاره به نقش مهم مطبوعات در جامعه گفت: مطبوعات نقش مهمي در پويايي و زنده نگه داشتن جامعه دارند.
مرتضي بختياري در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، اظهار داشت:جامعه بدون مطبوعات نمي تواند رشد کند و وظيفه مطبوعات است که با اطلاع رساني به موقع جامعه را مطلع کنند.
وي در خصوص شعار 16 نمايشگاه بين المللي مطبوعات و خبرگزاري ها که"ارتقاي جايگاه رسانه و تعميق اخلاق حرفه اي "است گفت:اگر مطبوعات را از اخلاق حرفه اي جدا کنيم آنها هيچ کارکردي ندارند.
بختياري تاکيد کرد: نقش اصلي مطبوعات به اخلاق حرفه اي باز مي گردد که بايد در تمامي رسانه ها به اين نقش مهم ت.جه شود.
لازم به ذکر است،مرتضي بختياري وزير دادگستري صبح امروزدر 16 نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها حضور پيدا کرد و از تمامي غرفه ها بازديد کرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا