کد خبر:۴۵۰۵۷۷

جشنواره ازدواج سالم در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد

جشنواره ازدواج سالم، با هدف ترویج ازدواج سالم در جوانان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، جشنواره ازدواج سالم توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان، امروز در تالار دکتر شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

 

راضیه امیدی، مسئول سلامت نوجوانان و جوانان مدارس استان اصفهان در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان با اشاره به محورهای این جشنواره گفت: جشنواره امروز دو محور اصلی داشت، محور اول تجلیل از فعالان عرصه ازدواج بود که در همین راستا از تعدادی از مدیران، فرهنگیان، خبرنگاران، کارگران، کارمندان و خیرین نمونه تقدیر به عمل آمد.

 

وی افزود: محور دوم شامل تبیین رسالت‌های دانشگاه علوم پزشکی در ازدواج سالم بود که شامل چند قسمت از جمله سلامت باروری سلامت بارداری سلامت روان و سلامت جنسی است.

 

مسئول سلامت نوجوانان و جوانان مدارس استان اصفهان در خصوص میهمانان ویژه این برنامه گفت: موسسه تبیان، کانون پیوند مهر و مرکز مشاوره نیروی انتظامی از جمله میهمانان ویژه بودند. همچنین استاندار نیز در این جشنواره حضور داشت.

 

امیدی هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج ازدواج سالم در جوانان دانست و افزود: امیدوارم به این هدف کمی نزدیک شده باشیم.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: دانشجویان، اساتید و ارگان‌های مختلف از جمله آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و هلال احمر از جمله میهمانان جشنواره امروز بودند.

 

لازم به ذکر است، سخنرانی احمدرضا زمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی در موضوع سلامت روان در ازدواج، سخنرانی مرادی‌نیا، مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده مرکز بهداشت استان در باب سلامت باروری و بارداری جوانان و سخنرانی مهرداد صالحی، متخصص روانپزشکی در موضوع سلامت جنسی در ازدواج از مهمترین بخش‌های برنامه امروز بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار