کد خبر:۴۵۲۲۶۳
دانشیار گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی:

انتظار ذهن خوانی از جانب همسر یکی از آسیب‌های زندگی زوجین است

دانشیار گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد انتظار ذهن خوانی را یکی از آسیب‌های ازدواج دانست و گفت: بسیاری از زوجین بسیاری از مسائل را به همسر خود توضیح نمی‌دهند و معتقدند فرد مقابل خودش باید بفهمد و یا می‌گویند چنانچه همسرم مرا دوست داشته باشد، بعد از دوسال زندگی مشترک باید بفهمد منظور من چیست؟!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، جواد صالحی فدردی دیروز در همایش «نبض زندگی مشترک در دست کیست؟» در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد، در پاسخ به این پرسش که آیا پس از ازدواج می‌توان همسر را تغییرداد، گفت: آدم‌ها تنها کسی را که نمی‌توانند تغییر دهند خودشان است.

 

وی تغییر انسان‌ها را کاری سخت و دشوار دانست و افزود: این کار نیازمند تجربه، تخصص و زمان است و ممکن است که اقدامی نفسگیر باشد به طوری که به اصطلاح طاقت انسان را طاق کند.

 

دانشیار گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: افرادی می‌گویند پس از ازدواج همسرم را تغییر خواهیم داد که انتخاب خودشان را کرده و تنها درصدد توجیه آن می‌باشد؛ که این امر خطرناک است، زیرا انسان‌ها قبل از انتخاب می‌بایست تبیین کنند و بعد انتخاب.

 

صالحی تاکید کرد: برخی جوانان عنوان می‌کنند به خاطر عشق به من، این عمل خطای خود را پس از ازدواج کنار خواهد گذاشت، در صورتی که این اتفاق نخواهد افتاد.

 

وی در ادامه انتظار ذهن خوانی را یکی از آسیب‌های ازدواج دانست و گفت: بسیاری از زوجین بسیاری از مسائل را به همسر خود توضیح نمی‌دهند و معتقدند فرد مقابل خودش باید بفهمد و یا می‌گویند چنانچه همسرم مرا دوست داشته باشد بعد از دوسال زندگی مشترک باید بفهمد منظور من چیست؟!.

 

دانشیار گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: انتظار ذهن خوانی از همسر، زندگی زوجین را با چالش مواجه می‌کند و بهتر است به جای این‌که از همسرمان انتظار داشته باشیم بدون توضیح ما را بفهمد، خودمان توضیح دهیم.

 

صالحی بر داشتن صداقت احساسی میان زوجین تاکید و خاطرنشان کرد: این‌که مدام تصور کنیم همسرمان و یا هر فردی دیگری یک مسئله را برای تخریب ما عنوان کرده، روابط‌مان را با چالش جدی مواجه خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار