کد خبر:۴۵۰۶۰۱

گزارشی از همایش ملی شهر الکترونیک در دانشگاه آزاد همدان

دومین همایش ملی شهر الکترونیک به میزبانی دانشگاه آزاد همدان امروز به همت کمیته اجرایی همایش شهر الکترونیک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از همدان، دومین همایش ملی شهر الکترونیک به میزبانی دانشگاه آزاد همدان امروز به همت کمیته اجرایی همایش شهر الکترونیک برگزار شد.


سعید جامه‌بزرگی ظهر امروز در دومین همایش ملی شهر الکترونیک که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد همدان از نظر کمی رتبه نخست و از نظر کیفی بعد از دانشگاه بوعلی رتبه دوم استان را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد همدان یکی از دانشگاه‌های پیشرفته غرب کشور است، افزود: این دانشگاه در برخی از رشته‌ها سرآمد است و به جایگاه مطلوبی رسیده است.

رئیس دانشگاه آزاد واحد همدان با بیان اینکه شهر الکترونیک به یک ضرورت برای اقشار تحصیلکرده تبدیل شده، تصریح کرد: نباید نسبت به موضوع مهمی چون شهر الکترونیک نگاه ویترینی داشته باشیم چراکه در این زمینه در مقایسه با جهان عقب هستیم و باید آن را جبران کنیم.

وی با اشاره به اینکه کامپیوتر توانست تمام علوم را دگرگون کند، ادامه داد: در 60 سال پیش در رشته شیمی انجام برخی از محاسبات محال بود اما اکنون با توجه به دنیای کامپیوتر و متخصصان این حوزه این محال‌ها انجام شده است.

وی با بیان اینکه هنوز هم نیاز به ایجاد زیرساخت‌های بیشتر در حوزه فناوری داریم، خاطرنشان کرد: برگزاری این گونه همایش‌ها نیز در این راستا بوده و برای رسیدن به موفقیت‌های بزرگ لازم است.

رئیس دانشگاه آزاد واحد همدان گفت: برای خرید برخی از مجلات بین‌المللی به امکانات مالی و زیرساخت‌های الکترونیکی نیاز داریم.

وی با تاکید بر اینکه برای معرفی همدان در دنیا به زیرساخت‌های بیشتری در حوزه فناوری نیاز است، اظهار کرد: برای معرفی بهتر شهر همدان باید تلاش کرد که در این راستا می‌توان از دنیای مجازی برای جذب گردشگران حداکثر استفاده را برد.

جامه‌بزرگی با بیان اینکه متخصصان رشته کامپیوتر ظرفیت زیادی برای ایجاد زیرساخت‌هایی به منظور ایجاد تحولات زندگی افراد دارند، افزود: باید با بهبود زیرساخت‌ها در حوزه فناوری و استفاده از نیروی متخصص، تلاش بیشتری برای بهبود زندگی مردم انجام داد.

وی در ادامه سخنانش با قدردانی از حضور مردم در مراسم تشییع پیکر شهید همدانی این مراسم را همایش بزرگی از گردهمایی مردم دانست و خاطرنشان کرد: به برکت خون شهید همدانی اکنون جوانان زیادی برای دفاع از حرم ائمه معصومین(ع) و زنده نگه داشتن یاد و راه امام حسین(ع) اعلام آمادگی کرده‌اند.

 

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد واحد همدان نیز بیان کرد: به دلیل استقبال کم‎نظیر از دومین همایش ملی شهر الکترونیک سومین همایش نیز در سال 95 برگزار خواهد شد.

علیرضا اسفندیاری‌مقدم با بیان اینکه فناوری اطلاعات در سه دهه گذشته تغییرات زیادی را در زندگی جوامع ایجاد کرده، اظهار کرد: به دلیل اهمیت شهر الکترونیک در دنیای امروز گروه برجسته  فناوری اطلاعات دانشگاه همدان گام‌ موثری برای رفع مشکلات در ایجاد امکانات لازم در مسیر همه‎گیری فناوری اطلاعات برداشته است.

وی تصریح کرد: امیدواریم با برگزاری این گونه همایش‌ها در راستای منویات مقام معظم رهبری به عنوان یک استان پیشتاز اقدامات موثری انجام دهیم.

 

کامران گردان ظهر امروز در دومین همایش ملی شهر الکترونیک در دانشگاه آزاد واحد همدان، با بیان اینکه شهر همدان به عنوان پایلوت شهر سبز پایدار کشور انتخاب شده، اظهار کرد: برای تحقق این امر ایجاد زیرساخت‌های الکترونیکی در شهر لازم است.

وی با بیان اینکه الکترونیکی شدن شهر باعث صرفه‌جویی در زمان، حفظ محیط زیست و پویا کردن اقتصاد خواهد شد، افزود: در حال حاضر همدان با مساحت 19 هزار و 500 کیلومترمربع و 600 هزار نفر جمعیت؛ با 150 دستگاه وسیله نقلیه شهری و 2 هزار پرسنل شهرداری اداره می‌شود.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان با تاکید بر اینکه شورای شهر سعی در کوچک کردن بدنه شهرداری دارد، تصریح کرد: البته در این زمینه به موفقیت کامل دست نیافته‎ایم که امیدواریم این همایش بتواند مقدمه‌ای برای تحقق شهر الکترونیک و کوچک شدن شهرداری باشد.

وی با تأکید بر اینکه شورای شهر برای طرح‌های کاربردی این همایش در سال 95 بودجه در نظر خواهد گرفت، ادامه داد: اگر همدان را به عنوان شهر الکترونیک معرفی کنیم، می‎توانیم از بودجه‌ سازمان ملل و سازمان یونسکو برای همدان جذب کرده و برای توسعه شهر از آن‌ بهره‌ بگیریم.

گردان با بیان اینکه داشتن آسمان خراش عامل کلانشهر شدن نیست، خاطرنشان کرد‌: باید با راهکارهای مناسب توزیع عادلانه امکانات را مد نظر قرار داده و دسترسی مردم را به شهرداری آسان‌تر کنیم.

وی با بیان اینکه تحقق شهر الکترونیک باعث می‌شود بودجه‌ای که صرف حقوق پرسنل شهرداری می‌شود در کارهای عمرانی هزینه شود، گفت: امید است این سمینار بسترساز تحقق برنامه‌های مطلوب در سال 95 باشد.

سخنگوی شورای شهر همدان تأکید کرد: شورای شهر انگیزه اسپانسر شدن برای عملیاتی کردن نتایج پژوهش‌ها و تحقیقات آنها را دارد.

وی ادامه داد: با ایجاد مرکز پژوهش در شورای شهر و عقد تفاهم‌نامه‌ با دانشگاه‌ها، در نظر داریم از ظرفیت مراکز علمی در راه تحقق شهر الکترونیک و اتصال به شبکه‌های جهانی استفاده کنیم.

گردان تأکید کرد: خارج شدن اداره شهر از حالت سنتی و بهره‌گیری از فناوری باعث می‌شود همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن بهتر و بیشتر به دنیا معرفی شود.

 

محمدمهدی شیرمحمدی ظهر امروز در دومین همایش ملی شهر الکترونیک در همدان اظهار کرد: سابقه برگزاری این همایش به سال‌های 89ـ88 برمی‌گردد و به همین دلیل کمیته شهر الکترونیک در شورای شهر همدان تشکیل شد.

وی با بیان اینکه هدایت پژوهش‌ها به مطالعات کاربردی و اجرایی متناسب با ایجاد آسایش بیشتر برای شهروندان از نقاط برجسته همایش است، افزود: این همایش افزایش مطالعات بین رشته‌ای و کار گروهی را دنبال می‌کند.

دبیر اجرایی دومین همایش ملی شهر الکترونیک خدمات شهری، بهداشت الکترونیک، آموزش و فرهنگ‌سازی، زیرساخت‌ها، پلیس الکترونیک، تجارت الکترونیک، مدیریت الکترونیک و گردشگری الکترونیک را از محورهای این دومین همایش عنوان کرد.

وی تصریح کرد: در نخستین همایش ملی شهر الکترونیک پژوهشگرانی از 20 رشته دانشگاهی از جمله رشته‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، حقوق، مدیریت شرکت کردند.

شیرمحمدی با تأکید بر اینکه نخستین همایش ملی شهر الکترونیک در سال 90 برگزار شد، ادامه داد:‌ در آن همایش 400 مقاله از 105 شهر کشور ارسال شده بود که در نهایت پس از داوری 80 مقاله انتخاب شد.

وی با بیان اینکه به دبیرخانه دومین همایش شهر الکترونیک 180 مقاله ارسال شده خاطرنشان کرد: پس از بررسی مقالات از سوی کمیته علمی و داوران 29 مقاله انتخاب شد که از این تعداد هفت مقاله به صورت شفاهی و چند مقاله هم به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

دبیر اجرایی دومین همایش ملی شهر الکترونیک در همدان گفت: مقالات پذیرفته شده در این همایش، در مجله بین‌المللی شهر الکترونیک مالزی به چاپ می‌رسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار