روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیهای:
کد خبر:۴۵۰۶۱۳
شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام:
نمایندگان موافق برجام طرحی برای جلوگیری از «نفوذ» آمریکا دارند؟
شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام در بیانیهای تاکید کرد: این سوال پیش میآید که آیا نمایندههای موافق، طرحی برای جلوگیری از نفوذ آمریکا دارند و یا قصد دارند که در مذاکرات بعدی تجربه خود را به منصه ظهور بگذارند؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام تصویب ۲۰ دقیقه ای طرح یک فوریتی برجام را خنده آور دانست و در راس امور بودن مجلس را مورد تشکک دانست.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
اتفاقات چند ماهه اخیر مجلس، انسان را جدا به تفکر وا می دارد؛ آیا قابل قبول است که یک تیم ۱۵ نفره از نمایندگان مجلس که هر کدام متخصص و منتخب مردم اند و جالب تر این که نمایندگان مجلس خود نیز آن ها را از بین ۲۴ نامزد انتخاب کرده اند تا در کمیسیون ویژه برجام جمع شوند، حالا چه می شود که نتیجه کار ۴۰ روزه و ۱۷۰ ساعته این کمیسیون را که فرا تر از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی است نادیده می گیرند؟ آیا عقلانی تر نبود که طرح یک فوریتی مجلس به جای ارجاء به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به کمیسیون ویژه برجام ارائه داده می شد؟ نه تنها این کار انجام نشد، بلکه در واقع قانون گزاران کمیسیون برجام را دور زدند و بدون کوچک ترین توجهی به پیشنهاد های این کمیسیون در مورد بستن راه های بد عهدی طرف مقابل و متوازن کردن تعهدات طرفین و سایر تذکرات، از این مسئله به سادگی گذشتند.
آیا برخی از نمایندگان مکانیسم یک طرفه داوری را خطرناک نمی دانند؟ فقدان راستی آزمایی بودن تعهدات غرب را چطور؟ حال این سوال پیش می آید که آیا نماینده های موافق طرحی برای جلوگیری از نفوذ آمریکا دارند و یا قصد دارند که در مذاکرات بعدی تجربه خود را به منصه ظهور بگذارند؟
خنده آور آن است که هیات رئیسه مجلس فکر کند با تصویب ۲۰ دقیقه ای جزئیات این طرح که بیش از ۲۰۰ پیشنهاد اصلاحی داشت هنوز هم مجلس در راس امور باقی می ماند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۱
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.