به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در این گزارش تعداد درخواست دولتهای کشورهای مختلف برای دریافت اطلاعات شخصی کاربران مایکروسافت و میزان موافقت با این درخواست ها مشخص شده است. درخواستهای یاد شده توسط مقامات قضایی یا نهادهای اطلاعاتی کشورهای مختلف ارائه شده اند.
بر اساس گزارش یاد شده مایکروسافت 35 هزارو 228 درخواست در نیمه اول سال 2015 برای انتشار اطلاعات شخصی کاربران خود از دول مختلف در سراسر جهان دریافت کرده است. مایکروسافت آمار این درخواستها در نیمه دوم سال 2014 را اعلام نکرده و تنها به افزایش 14 درصدی درخواستهای دریافتی در سال 2015 نسبت به سال 2014 اشاره کرده است.
نزدیک به سه چهارم این درخواستها مربوط به آمریکا، انگلیس، ترکیه، فرانسه و آلمان است. مایکروسافت در مجموع 4383 درخواست را به علت عدم رعایت ضوابط قانونی رد کرده که نسبت به شش ماهه دوم سال 2014 دو برابر شده است. همچنین تنها در سه درصد موارد محتوای اطلاعات ذخیره شده کاربران بر روی سرورهای مایکروسافت افشا شده و در اکثر موارد تنها اطلاعات هویتی افراد افشا شده است.
در مورد کشورهای آمریکا، انگلیس، اتریش و آلمان که همگی متحد یکدیگر هستند با 100 درصد درخواستها موافقت شده، اما در مورد روسیه با هیچ یک از دو درخواست ارائه شده موافقت نشده و در مورد چین از 165 درخواست ارائه شده تنها با 146 درخواست یعنی 88 درصد آنها موافقت شده است.
مجموع درخواستهای ارائه شده از سوی دولت آمریکا و دادگاه های این کشور کمتر از 2000 مورد بوده و از این طریق برای دریافت اطلاعات 18 تا 19 هزار نفر تلاش شده است.