آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۱۹۱۵
تا پایان شهریورماه 

جمعیت ایران ۷۹ میلیون نفر شد

رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و رضوی بیشترین جمعیت و استان‌های گیلان، مازندران و مرکزی کمترین جمعیت و میزان ثبتی را شامل می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت سازمان ثبت احوال، سید علیرضا آوائی در دیدار با اعضای کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، این مطلب را بر اساس آمار سازمان ثبت احوال اعلام کرد و اینکه نرخ رشد جمعیت نیز 1.56 درصد است.

 

وی، خاطر نشان کرد: استان های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی بیشترین جمعیت و استان های گیلان، مازندران و مرکزی، کمترین جمعیت و میزان ثبتی را شامل می شوند.

 

رئیس سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه نرخ ثبت ازدواج در کل کشور 9.3 درصد در هزار است، گفت: این میزان 2.7 درصد نسبت به وضعیت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

 

وی، ادامه داد: استان های خراسان جنوبی، اردبیل و کهکیلویه و بویراحمد، بیشترین ثبت ازدواج و استان های تهران، البرز و سیستان و بلوچستان، کمترین ثبت ازدواج را داشته اند؛ میانگین سن ازدواج در کشور 28 سال برای آقایان و 23 سال برای خانم ها است.

 

صدور کارت هوشمند ملی 60 میلیون ایرانی تا پایان سال 97

 

رییس سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به طرح صدور کارت هوشمند ملی، افزود: در صورت تامین اعتبارات تا پایان سال 97 پروژه 60 میلیونی صدور کارت هوشمند ملی به پایان خواهد رسید؛ تاکنون برای سه میلون تن و تا پایان سالجاری هم برای هفت میلیون تن، کارت ملی هوشمند صادر خواهد شد.

 

وی از موازی کاری سایر سازمان ها با سازمان ثبت احوال گلایه و خاطرنشان کرد: انتظار می رود مجلس در این زمینه ورود کند و از اجرای طرح های موازی با طرح هوشمند ملی ممانعت کند.

 

آوائی با اشاره به توسعه اقدامات سازمان ثبت احوال بیان کرد: ماموران ثبت احوال در تمام بیمارستان ها برای ثبت ولادت، مستقر شده اند و شماری آرامستان نیز به پایگاه اطلاعاتی ثبت احوال متصل هستند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار