جمهوری اسلامی ایران محور اقتدار و امنیت در منطقه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۱۹۵۱
نیازی در گفت‌‎وگو با خبرگزاری دانشجو:

جمهوری اسلامی ایران محور اقتدار و امنیت در منطقه است

فعال دانشجویی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران محور اقتدار و امنیت در منطقه است،گفت: غرب، چشم دیدن این حقیقت را ندارد.

سامان نیازی فعال دانشجویی در گفت‌وگو خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران محور اقتدار و امنیت در منطقه است،گفت:غرب ، چشم دیدن این حقیقت را ندارد، منطقه خاورمیانه بدون ایران را تصور کنید ، واقعا می‌بینید که بسیار تاریک و وحشتناک است چرا که در آن صورت رژیم کودک کش صهیونیستی و آل سعود هر غلطی که دلشان می‌خواست انجام می‌دادند و هیچ کشوری امنیت نداشت .


وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی هیچگاه در سرنوشت کشور و ملت‌ها دخالت نکرده و نمی‌کند و اتفاقا نظام اسلامی ما معتقد است سرنوشت ملت‌ها به دست خودشان است .


فعال دانشجویی با بیان اینکه این ماهیت وجودی انقلاب اسلامی ایران است که در دلها رسوخ کرده و طرفداران و حامیان زیادی در منطقه و دنیا دارد، اظهار داشت: غرب چشم دیدن محبوبیت ایران اسلامی را ندارد و از جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک پدیده موفق دموکراتیک با زیر بنای اسلامی هراس دارد.

 

وی افزود: همانگونه که یک دزد و سارق اموال یک خانه در یک محله را به سرقت می‌برد و لازم است خانه‌های دیگر تدابیر لازم را برای جلوگیری از دزدی‌های بعدی در نظر بگیرند ، رژیم کودک کش صهیونیستی و آل سعود دزدهای این منطقه هستند و لازم است محور مقاومت قدرتمندی در مقابل این سرکشی‌های تو خالی و پوشالی در این منطقه را بگیرد .


نیازی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی امید و پناه بی پناهان و مظلومین است ،تاکید کرد: یکی از افتخارات انقلاب اسلامی همین بوده که انقلاب اسلامی باید از مظلومین عالم در برابر ظالمان دفاع و حمایت کند و به حمدالله می‌بینیم که این امر محقق شده است، شکست روز به روز تروریسم در منطقه با حمایت از محور مقاومت همچون سوریه و حزب الله از دیگر افتخارات انقلاب اسلامی‌ست .

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: توصیه ما به حامیان تروریسم در منطقه اینست که تا دیر نشده و بیشتر از این رسوا نشده اند دست از حمایت این گروهک های ناچیز بردارند .

پربازدیدترین آخرین اخبار