آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۲۵۰۱

بیوگرافی نخست وزیر جدید کانادا/ جوان خوش تیپ طرفدار ارتباط با ایران

همه چیز برای استفان هارپر تمام شد و او با تحمل شکستی تمام عیار، هم رهبری حزب محافظه کار کانادا را از دست داد و هم صندلی نخست وزیری را. حالا یک جوان محبوب بین مردم کانادا، روی صندلی نخست وزیری می نشیند؛جاستین ترودو.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، او حالا مرد اول سیاست در سرزمین افرا خواهد بود. متولد شنبه، 4 دی 1350. جوان و پر انرژی و البته طرفدار ارتباط دیپلماتیک با ایران. قبل از پیروزی در انتخابات در کمپین های تبلیغاتی قول داده بود که به محض رسیدن به قدرت، سفارت کانادا در تهران را بازگشایی کند و روابط دیپلماتیک را برقرار نماید. اگر بخواهیم در کانادا، احزاب را به مثابه دو حزب اصلی آمریکا شبیه سازی کنیم، آن وقت حزب شکست خورده محافظه کار شبیه حزب جمهوریخواه عمل می کند و حزب متبوع جاستین، یعنی حزب لیبرال شبیه حزب دموکرات ایالات متحده است.

 

جاستین ترودو، در یکی از کمپین هایش درباره ایران این‌گونه حرف زده بود: « اگر حزب لیبرال در انتخابات آینده فدرال کانادا پیروز شود، دولت من به دنبال عادی کردن روابط دیپلماتیک با ایران خواهد بود و بازگشایی سفارت کانادا در تهران را در دستور کار قرار خواهم داد.»

 

حالا با رفتن استفان هارپر که دشمنی اش با ایران دیگر در دنیا، زبانزد خاص و عام بود، فرصت برای روابط دیپلماتیک بین تهران و اتاوا فراهم شده و اگر این اتفاق بیفتد، دیگر جمعیت بسیار زیاد ایرانیان کانادایی مجبور نیستند که برای سفر به سرزمین مادری، هواپیمای یک کشور عربی را سوار شوند و با عوض کردن دو خط هوایی به تهران برسند. بعید نیست که طی چند ماه آینده، خط هوایی تهران – اوتاوا یا تهران – ونکوور دوباره داغ شود.

 

زندگی شخصی

 او در سال  سال 2005 و در مونترال  با  با سوفی گرگوار ، ازدواج کرد. خانم گرگوار،  یک مجری تلویزیون است. سوفی در دوران کودکی، همکلاس مایکل کوچکترین برادر جاستین بود. آنها در سال 2003 به واسطه فعالیت در امور خیریه مجدداً با یکدیگر در ارتباط قرار گرفتند و پس از مدتی رفت و آمد در اکتبر 2004 با یکدیگر نامزد شده و در ماه مه 2005 ازدواج کردند. آنها سه فرزند دارند که شامل دو پسر به نام های زاویر جیمز و آدرین و یک فرزند دختر به نام الا-گریس مارگارت هستند.

 

جاستین، بزرگترین فرزند پیر الیوت ترودو ، نخست وزیر اسبق کانادا و مارگارت ترودو (سینکلر) است. از همان ابتدای زندگی به واسطه شغل پدر سفرهای زیادی را به همراه خانواده به مناطق مختلف جهان داشته و در سال 1977 زمانی که 6 سال داشت پدر و مادرش از یکدیگر جدا شدند. طلاقی که جاستین علتش را 30 سال اختلاف سنی پدر و مادرش می‌داند.

 

بعد از اخذ مدرک کارشناسی در رشته ادبیات از دانشگاه مک‌گیل، جاستین به همراه تعدادی از دوستانش سفر یک‌ساله‌ای به دور جهان را آغاز کرد. پس از پایان سفر به مک‌گیل بازگشت و در رشته آموزش شروع به تحصیل کرد. پس از دو سال ترجیح داد تحصیلش را در دانشگاه بریتیش کلمبیا دنبال کند، بنابراین به ونکوور نقل‌مکان کرد و در سال 1998 فارغ‌التحصیل شد. در خلال سال‌های 1999 تا 2002 به آموختن چند رشته و موضوع از جمله نمایش، زبان فرانسوی، مطالعات اجتماعی و ریاضیات پرداخت.

 

به هر حال این امید وجود دارد که با پیروزی سیاستمدار جوان، جاستین ترودو در انتخابات و کسب مقام نخست وزیری، او بتواند فصلی جدید در روابط ایران و کانادا را رقم بزند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمد موسوی
Germany
۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۱
مبارک باشد
30
3
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۶
یعنی اگر رای بیاره خاوری را تحویل ایران میده ؟!!!! ولی اگه اینجوری میشد چی میشد حرف های گفتنی زیادی داشت بگه چرا لاریجانی و توکلی و نمایندگانی که به برجام رای دادند چرا احمدی نژاد را مجبور به انتخاب این فرد کردند را بگه ! حرفا داره راستی اینا اگه احمدی نژاد را مجبور به انتخاب این فرد نمیکردند چه سوژه ای داشتند؟!
28
4
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۸
هنوز به خود باوری لازم نرسیده ایم ایران یکی از ملاکهای انتخاب دنیا شده است یعنی احتیاج سیاستمداران آینده دنیا به نشان دادن گرایش به ایران است ولی خودمان بعضی وقتها دست کم روی خودمان میگذاریم ایران شیعه و بسیجی پرور دوستت دارم
43
4
ناشناس
۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۳
نظرت کاملا اشتباهه . چنین ملاکی در دنیا وجود نداره . لطفا از این جرفهای عوامانه نزنید. فکر نکن من از عاشقان غربم . بلکه برعکس از کل دنیای غرب متنفرم اما به هرحال حرف شما غلطه....
علی
۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۴
دوست عزیز تو توهم هستی؟ایران اصا برای اونها اهمیت نداره جز نفتش.دوم اینکه اگه کاندیدها از روابط با ایران حرف نیزنن و مردم جذب میشن اولا برای اینه که هزینه جنگ و دشمنی با ایران رو خرج کشور خودشون کنن.دوم اینکه برقراری رابطه از بازار اقتصادی ایران سود ببرند.خودباوری کیلویی چند؟ایران بعداز انقلاب چیزی برای عرض اندام در دنیا نداره و نداشته جز چهره منحوس و ضدبشری و تروریست پرور!!!! حالا هی خودمون رو گول بزنیم چه فایده.....!!!!!!
مرتضی
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰
خیلی خوب شد ! بالاخره ما ایرانیهای سیتیزن کانادا از شر استفان هارپر ازگل و پارتی وحشی اش راحت شدیم و به امید خدا بعد از بازگشایی سفارت کانادا در تهران دیگر برای تمدید پاسپورتهای کانادایی مون مجبور نیستسم 2 تا سفر به کشور داعش پرور ترکیه بریم . خاک بر سر هارپر اسرائیلی !
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷
فراموش نکنید که اوباما هم روزی که اومد همه فکر کردند دوران پسا بوش یعنی بهشت برای ما. اوباما هم نرم ترین و عاقلانه ترین مواضع را در مقابل مسلمانها داشت، سخت ترین موضع را در قبال جنگ آمریکا در عراق و افغانستان داشت. خواهان تغییر شدید در سیاستهای تندرویانه بوش بود و نه تنها ایران را محور شرارت نمیدونست بلکه بزرگترین حامی گفتگو با ایران بود. از جدی ترین مخالفان اسراییل (به طور نسبی البته) در امریکا به حساب می اومد (که خداییش هنوز هم به نسبت بقیه سیاستمداران امریکایی کمترین تمایل را به اسراییل داره)... اما با همه اینه آخرش چی شد؟ بدترین و سنگین ترین فشار علیه ایران بعد از انقلاب در دوران این لیبرال به وقوع پیوست. در حالیکه در دوران بوش ابله که همیشه دم از جنگ میزد، هیچ فشار مهمی به ایران نیامد.
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار