آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۲۶۳۷
قدیری ابیانه:

تنها راه‌حل برای معیشت و اقتصاد بهتر، تحول در سبک اقتصادی و فرهنگی جوامع است

سفیر سابق ایران در مکزیک گفت: تنها راه‌حل برای معیشت و اقتصاد بهتر، تحول در سبک اقتصادی و فرهنگی جوامع است، این مسئله به تلاش همه جانبه، تمامی افراد نیاز دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل سیاسی و سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا در جمع دانشجویان و نخبگان شهرستان لنجان به بررسی نقش اقتصاد نفتی پرداخت.

 

وی در این نشست با بیان اینکه تصورات نادرست مردم از بودجه، باعث بالا رفتن انتظارات بیش از توان دولت می‌شود، گفت: مردم نباید در انتظار دولت برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی باشند.

 

سفیر سابق ایران در مکزیک افزود: اگر این انتظارات و تصورات بر اساس محاسبات منطقی و ارزیابی‌های دقیق اتفاق افتد، توقعات از دولت کاسته خواهد شد و این به نفع دولت است.

 

قدیری ابیانه تصریح کرد: صحبت از توزیع عادلانه بودجه در بحث‌های سیاسی و انتخاباتی نیز می‌تواند ناشی از همین تصورات غلط در مورد بودجه نفتی دولت باشد و متأسفانه بعضی از افراد با قرار دادن این موضوع به‌عنوان شعار انتخاباتی، سعی در جلب افکار عمومی دارند.

 

وی با تاکید بر اینکه دولت‌ها نباید به این تصورات غلط دامن بزنند، بیان داشت: دولت باید با برنامه‌ریزی و مدیریت درست، در راستای برطرف کردن این مسائل تلاش کند.

 

سفیر سابق ایران در استرالیا ادامه داد: دانشجو باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کند تا در رشته‌ای که تحصیل می‌کند، بعد از فارغ التحصیلی نه‌ تنها برای خودش، بلکه برای افرادی نیز که به دانشگاه راه پیدا نکرده‌اند، شغل ایجاد کند.

 

قدیری ابیانه نقش برداشتن تحریم ها در بهبود وضعیت اقتصادی را تاثیری کم توصیف کرد و افزود: تنها راه‌حل برای معیشت و اقتصاد بهتر، تحول در سبک اقتصادی و فرهنگی جوامع است این مسئله به تلاش همه جانبه، تمامی افراد نیاز دارد.

 

وی در پایان اعتمادبه‌نفس، خودباوری، امید و پشتکار را لازمه پیشرفت جامعه اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: عمل به سیره ائمه اطهار(ع) از عوامل ضروری برای یک جامعه ایده‌‌آل است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار