محمدرضا صالح زاده، مسئول بسیج دانشگاه صنعتی شیراز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شیراز، پیرامون تک خوانی اخیر زن در اپرای عاشورا که توسط وزارت ارشاد دولت اعتدال برگزار شد، گفت: برای بحث در مورد جنبه های فقهی و شرعی این ماجرا و تک خوانی زن به رساله مراجعه کردیم.
وی افزود: یک جنبه، جنبه شرعی ماجراست که این مسئله ایست بین افراد حاضر در جلسه و خدایشان! (البته اگر آقایان به فتوای فوق استناد کنند!) یک بُعد دیگر، بُعد اجتماعی مسئله است؛ به قول بزرگی هیچ کسی را مجبور به بهشت رفتن نمی کنیم، اما راه رفتن به جهنم را هم باز نمی گذاریم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز اظهار داشت: در ماه محرم که به برکت امام حسین(ع) فضای معنوی جامعه بسیار تقویت می شود و ملت ایران یک پارچه سیاه پوش می شوند، شرایطی محیا می شود تا یک بار دیگر اهداف قیام حضرت یادآوری شود و شعار هیهات من الذلّه دوباره جان می گیرد.
محمدرضا صالح زاده بیان داشت: حال چرا برخی از مسئولین به جای پرداختن به قیام حسینی، حاشیه سازی می کنند و سؤالاتی را در ذهن ایجاد می کند؛ گاهی برخی اقدامات از دید جامعه و مردم انقلابی مذموم و ناپسند است.
وی در ادامه گفت: کسانی که برای انجام دادن این اقدامات تلاش می کنند، به کار خودشان رنگ و بوی دین و مذهب می دهد تا توجیهی داشته باشند. یعنی نیت خود را در قالبی که جامعه با آن مقابله نکند، بروز می دهند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز افزود: همان طور که از برخی هیئت ها، تنها نام هیئت بر آن ها مانده است و می گویند آقا مگر چه شده، مجلس امام حسین(ع) بوده، در مورد امام حسین(ع) خواند شده است. گویا این گام، اولین قدم در پروژه عادی سازی است.
محمد رضا صالح زاده در پایان اظهار داشت: تک خوانی زن ها، در شرایطی که کشور نیازمند تلاش و کار جهادی است، هیچ توجیهی ندارد؛ به نظر می رسد در مواجهه با این پدیده، تبیین و توضیح این مسئله که برخی اهداف خود را در قالب اقدامات جامعه پسند ارائه می دهند، از اولویت ویژه ای برخوردار است.