تصادف خودرو با تجمعی در اوکلاهاما دستکم ۳ کشته بر جای گذاشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۳۲۵۸

تصادف خودرو با تجمعی در اوکلاهاما دستکم ۳ کشته بر جای گذاشت

برخورد یک خودرو با تجمع فارغ التحصیلان دانشگاهی در آمریکا به کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از حاضران منجر شده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روز شنبه برخورد یک خودرو با تجمع فارغ التحصیلان دانشگاه اوکلاهاما آمریکا، به کشته شدن سه نفر منجر شد.

 

این حادثه در جریان مراسم موسوم به «بازگشت به خانه» که برای فارغ التحصیلان سابق دانشگاه‌های آمریکا برگزار می‌شود، رخ داده است.

 

شهردار شهر «استیلواتر» مرگ سه نفر در جریان این حادثه را تائید کرده و  گفته است که همچنین 27 زخمی به بیمارستان منتقل شده‌اند و حال 2 تن هم وخیم است. جمعا 8 بالگرد برای انتقال مجروحان، به کار گرفته شده‌اند.

 

به نوشته پایگاه محلی «نیوز وان»،‌ شاهدان می‌گویند که خودرو با سرعت بسیار زیادی به سمت جمعیت آمده و آن‌ها را زیر گرفته است.

 

یک شاهد هم به شبکه سی‌ان‌ان گفته است که خودرو به شدت با جمعیت برخورد کرده است. وی می‌گوید: «ناگهان دیدیم همه یکی پس از دیگری به هوا پرتاب می‌شوند.»

 

هنوز پلیس در مورد عمدی یا تصادفی بودن این حادثه توضیحی نداده است، اما گفته می‌شود که راننده این خودرو در حال حاضر  در بازداشت به سر می‌برد.

پربازدیدترین آخرین اخبار