کد خبر:۴۵۳۴۵۳
رئیس دانشگاه آزاد زاهدان:

تغییر، تحول و توسعه باید در دانشگاه بوجود آید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: با حضور معاونت برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان در واحدها، دیگر با مشکلات سال‎های قبل مواجه نخواهیم بود و اجرایی و عملیاتی شدن برنامه‎ها سرعت بیشتری خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، امینرضا کمالیان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در جلسه تدوین برنامه راهبردی ششم دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و بررسی دستورالعمل پیشبینی بودجه سال ۹۵ بیان داشت: آنچه مد نظر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی است تغییر، تحول، توسعه و پیشرفت همراه با تغییرات تدریجی است و باید در دانشگاه بوجود آید که بدون داشتن یک برنامه خوب و روان این تغییرات تدریجی امکان‌پذیر نخواهد بود.

 

وی افزود: وقتی یک برنامه خوب فراهم می‌شود زمانی قابل اجرا شدن است که یک اعتماد خوب بین مجریان و تنظیم کنندگان و یک رابطه متتقابل میان مدیرانی که به تدوین برنامه می‌پردازند، حاکم باشد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان با بیان اینکه این جلسه آغازی خواهد بود برای این رابطه متقابل، عنوان کرد: در تدوین برنامه راهبردی ششم دانشگاه آزاد اسلامی باید وابستگی به شهریه دانشجویان بیش از گذشته کم شود.

 

کمالیان تصریح کرد: با حضور معاونت برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان در واحدها، دیگر با مشکلات سالهای قبل مواجه نخواهیم بود و اجرایی و عملیاتی شدن برنامهها سرعت بیشتری خواهد داشت.

 

وی در پایان بر راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان در واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تاکید و تصریح کرد: برای دست یابی به اهداف عالی نظام جمهوری اسلامی و مطالبات رهبری باید در راستای رسیدن به دانشگاه کارآفرین گامهای مؤثری برداشت و این امر مستلزم داشتن برنامهی خوب و مناسب و عملیاتی شدن این برنامهها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار