آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۴۳۱۴
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز:

خرمای خوزستان هیچ گونه آلودگی ندارد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: خرمای خوزستان با آزمایش‌های مستمر و مطابق استانداردهای ملی و بین‌المللی از لحاظ آلودگی میکروبی، فلزات سنگین و انواع سموم قارچی همچون آفلاتوکسین مورد ارزیابی قرار می‌گیرد که این محصول تا به امروز هیچ مشکلی نداشته و سالم است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین برزگر، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: این روزها اخباری مبنی بر اثرات ریزگردها بر خرمای خوزستان و سرطان‌زا بودن این محصول در فضای مجازی و منابع نامعتبر منتشر شده است.

 

وی افزود: خرمای خوزستان با آزمایش‌های مستمر و مطابق استانداردهای ملی و بین المللی از لحاظ آلودگی میکروبی، فلزات سنگین و انواع سموم قارچی همچون آفلاتوکسین مورد ارزیابی قرار می‌گیرد که این محصول تا به امروز هیچ مشکلی نداشته و سالم است.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان کرد: غذاهای تولید شده در کارخانه‌ها تحت نظارت سازمان غذا و دارو بوده و در دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونت غذا و دارو این موارد کنترل می‌شود.

 

برزگر تصریح کرد: در صورت صحت داشتن چنین اخباری نخستین نهادهایی که به این امر واکنش نشان می‌دهند سازمان جهاد کشاورزی و آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز است.

 

وی با تاکید بر اینکه اخبارهای این چنین قابل استناد نیستند و نباید ملاک ارزیابی شهروندان قرار گیرد گفت: مصرف کنندگان می‌توانند با اطمینان از این محصول مفید و ارزشمند تغذیه‌ای استفاده کنند.

 

برزگر اضافه کرد: آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در ارزشیابی سال گذشته سازمان غذا و دارو از عملکرد آزمایشگاه‌های سطح یک کشور موفق به اخذ رتبه نخست کشور بین آزمایشگاه‌های کنترل کیفی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور شد. 

 

این مسئول افزود: این امر نشانگر آن است که آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، توان قابل ملاحظه‌ای در آزمایش مواد غذایی دارد. 

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در زمینه خواص خرما گفت: در خرما، مقداری فیبر غذایی وجود دارد، فیبر در این محصول برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر این خرما حاوی کاروتنوئیدها یا مواد رنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب شده و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول‌ها را می‌گیرد.

 

برزگر در پایان بیان کرد: البته نباید در مصرف خرما زیاده روی کرد، چرا که مصرف بسیار بالای آن باعث آسیب به کبد و طحال، افزایش فشار خون، جوش دهان و پوسیدگی دندان‌ها می‌شود، همچنین در افراط در مصرف خرما به علت قند زیاد این محصول برای اشخاصی که لوزالمعده حساس دارند یا افرادی که بیماری قند در خانواده آنها وجود دارد مشکلاتی را به وجود خواهد آورد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار