کد خبر:۴۵۴۹۹۷

مسابقه نجات تخم مرغ در پیام‌نور گلستان برگزار شد+تصاویر

مسابقه نجات تخرم مرغ با حضور ۶۲ گروه و بیش از۱۶۰ از دانشگاه‌های دولتی، آزاد، غیرانتفاعی و پیام‌نور، بعدازظهر امروز در دانشگاه پیام‌نور مرکز گرگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ مسابقه «نجات تخم مرغ» به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، بعد از ظهر امروز با حضور ۶۲ گروه و بیش از۱۶۰ از دانشگاه های دولتی، آزاد، غیرانتفاعی و پیام نور، بعدازظهر امروز در دانشگاه پیام‌نور مرکز گرگان برگزار شد.

 

گروه‌های دانشجویی شرکت کننده از ساعت ۹:۳۰ صبح با ساخت سازه در سوله ورزشی پیام‌نور مرکز گرگان خود را برای مسابقه آماده کردند نهایتا مسابقه بعد از نماز ظهر و عصر با حضور قاسم غریب آبادی، مدیر کل پدافند غیرعامل استان گلستان، قربان شهریاری، رئیس دانشگاه پیام‌نور گلستان و محمد سمیعی مدیر عامل شرکت تامین گستر استان گلستان در سالن همکف دانشگاه آغاز به کار کرد.

 

 

 

 

پس از اتمام مسابقه و بررسی‌های به عمل آمده توسط گروه داوران به ترتیب سازه‌های گروه «کاپیتان» به سرپرستی «محمدرضا سراوانی»، گروه «مریم» به سرپرستی «مریم خادم»، گروه «پرواز۳» به سرپرستی «سعید کفاش سلیقه»،گروه «ویزارد» به سرپرستی «مجتبی مسگر»، گروه «آریا» به سرپرستی «سید میثم حسینی»، گروه «حافظان تخم مرغ» به سرپرستی «محمد یازرلو»، گروه «آسمان» به سرپرستی «مهناز فردوسی» و گروه «رایان» به سرپسرتی «زهرا رضاپور»، مقام های اول تا هشتم را کسب کردند.

 

 

 

گفتنی است نفر برتر این مسابقه به مسابقات ملی «نجات تخم مرغ» که در آینده برگزار خواهد شد اعزام می‌شود.

 

 

همچنین سازه حفاظتی گروه «مارلیک» به سرپرستی «علی میرزایی» به علت در نظر گرفتن مسیر هدایت صحیح تخم مرغ به بیرون از سازه به عنوان سازه خلاق شناخته و از سازندگان آن تجلیل شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار