افتتاح نخستين كلينيك مركز كاشت حلزون شنوايي در تبريز
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از تبريز، دكتر عبدلي اسكويي از استادان دانشگاه علوم پزشكي تبريز در اين برنامه با اشاره به اينكه كاشت حلزون شنوايي نوعي روش درماني براي كساني است كه كاهش شنوايي حسي، عصبي شديد دارند و در ضمن استفاده از سمعك كارايي لازم را براي اين افراد ندارد، تصريح كرد: با راهاندازي اين كلينيك، كار بازتواني قبل از عمل جراحي كاشت از جمله تنظيم دستگاه كاشت گفتاري درماني، تربيت شنوايي و روانشاني كه در طول يكصد جلسه الزامي است به كودكان و والدين آنها آموزش داده ميشود.
وي در ادامه افزود: اين كار به منظور كاهش استرس و ترس كودكان از محيط بيمارستان و افزايش درصد بهبودي و كم بودن فضا فيزيكي بيمارستان انجام شده است.
خاطرنشان ميشود، در ادامه مراسم دكتر خليلي، رئيس دانشگاه علوم پزشكي تبريز به سابقه 60 ساله اشاره كرد و گفت: پيش از اين بيماران مجبور بودند براي انجام عمل و بازتواني به تهران مراجعه كنند و هزينههاي زيادي را متحمل شوند كه با راهاندازي اين كلينيك هزينه خانوادههاي داراي كودك ناشنوا در مراحل بازتواني كم شده و نيازي به مسافرت هاي طاقتفرسا نيست.
لازم به ذكر است، در پايان خان محمدي، مدير آموزش و پرورش استثنايي آذربايجان شرقي با بيان اينكه براي بازتواني چنين كودكاني، آموزشگاه در نظر گرفته شده كه آموزش كودكان زير چهار سال را بر عهده دارد، تصريح كرد: هدف ما بازگرداني كودكان به مدرسه معمولي بعد از بازتواني شنوايي است.
يادآور ميشود، كاشت حلزون وسيلهاي الكتريكي است كه در بافت زنده حلزون قرار داه ميشود و از طريق اين پروتز سيگنال صوتي مستقيماً به عصب شنوايي منتقل ميشود./انتهاي پيام/