کد خبر:۴۵۶۱۲۶

واگذاری مسابقات ملی مناظره به سازمان دانشجویان

شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها، مسئولیت برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان را به مدت پنج سال به سازمان دانشجویان سپرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،‌ بر اساس تصمیم شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها، مسئولیت برگزاری مسابقات مناظره دانشجویان (نشان خواجه نصیر الدین طوسی) به مدت پنج سال به سازمان دانشجویان سپرده شد.

 

 

شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها شامل معاونان فرهنگی و هنری دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دفتر نهادهای نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دانشگاه آزاد اسلامی است.

 

 

در حالی مسئولیت برگزاری مسابقات به سازمان دانشجویان سپرده شده است که پیش از این، این سازمان توانسته، ضمن طراحی و بومی‌سازی مسابقات مناظره دانشجویی در سطح کشور، ۳ دوره از این مسابقات را در سطح ملی و دور چهارم را در سطوح دانشگاهی – استانی و منطقه‌ای به صورت موفق برگزار کند.

 

 

مسابقات مناظره دانشجویی، امسال در مراحل استانی و منطقه‌ای با حضور ۱۷۰ گروه دانشجویی، از ۲۰ استان برگزار شده است.

 

 

دوازده تیم برتر این مسابقات نیز در هفته پایانی آذر برای مشخص شدن گروه برتر کشوری به رقابت خواهند پرداخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار