زهرا نورانی، یکی از دانشجویان جهادگر دانشگاه پیام نور بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، با بیان اینکه در تابستان سال جاری دوبار در اردوهای جهادی شرکت کردم، گفت: دومین اردوی ما در ماه رمضان بود و خدمت کردن به مردم روستا در این ماه، حس و حال خاصی داشت.
وی با بیان اینکه این 10 روز برای ما، موجب تهذیب نفس و تزکیه شد، افزود: اردوهای جهادی امسال موجب تحول در زندگی ام شد.
این دانشجوی رشته مدیریت دانشگاه پیام نور تصریح کرد: ما در این اردوها با مشکلاتی چون عدم آنتن دهی تلفن همراه، سرویس و کمبود آب روبرو بودیم که همه این موارد را برای خدمت کوچک به مردم تحمل کردیم و این خود موجب خودسازی بچه ها می شد.
نورانی با اشاره به اینکه زکات علم، آموزش دادن به دیگران است، گفت: یاد دادن آنچه را که آموخته ایم به دیگران و آن هم در ماه رمضان لذتی دوچندان داشت؛ به طوری که همه با روحیه ای مضاعف تر و با صبر و توانایی بیشتر از جلسه گذشته به سر کلاس می رفتیم.
وی مهم ترین دلیل حضور خود در اولین اردوی جهادی را تشویق و رضایت والدین خود عنوان کرد و بیان داشت: از ابتدای زندگیام تا کنون هر کاری که انجام دادهام برای رضایت پدر و مادر بوده است که بسیار به آنها علاقه دارم.
این بانوی جهادگر خاطرنشان کرد: به نظر من هر فردی که می خواهد خودسازی را تجربه کند و کمی از دغدغه های روزمره شهر فاصله بگیرد باید حداقل سالی یکبار در اردوهای جهادی شرکت کند..
نورانی با بیان اینکه هیچ اردویی بدون کمبود و مشکلات نمیتواند باشد، گفت: این اردوها در واقع فرصتی است که ما را به خودمان میآورد و هدف زندگی مان را برایمان تداعی میکند.
وی در پایان نتیجه حضور خود در اردوهای جهادی را آشنایی با اساتید و عارفانی چون مرحوم صفایی حائری عنوان کرد و گفت: بعد از آشنایی با کتابها و سخنان این بزرگان، زندگی ام دچار تحول عظیمی شد.