نخستین نشست از سلسله نشست‌های علمی «اخلاق و سیاست» برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۶۵۰۹
به همت مرکز فرهنگ و سیاست سازمان جهاد دانشگاهی تهران؛

نخستین نشست از سلسله نشست‌های علمی «اخلاق و سیاست» برگزار می‌شود

به همت مرکز فرهنگ و سیاست سازمان جهاد دانشگاهی تهران، نخستین نشست از سلسله نشست‌های علمی «اخلاق و سیاست» برگزار می‌شود.
نخستین نشست از سلسله نشست‌های علمی «اخلاق و سیاست» برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به همت مرکز فرهنگ و سیاست سازمان جهاد دانشگاهی تهران، اولین نشست از سلسله نشست‌های علمی «اخلاق و سیاست» برگزار می‌شود.

 

در این نشست بیژن عبدالکریمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد؛ علیرضا صدرا عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و عباس عبدی تحلیگر مسائل سیاسی سخنرانی و گفت‌وگو کرده و در پایان پاسخگوی سوالات حضار خواهند بود.

 

این نشست، روز سه شنبه ۱۳ آبان ماه، از ساعت ۱۵ در تالار کنفرانس حوزه ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران واقع در طبقه سوم این دانشکده برگزار می‌شود و شرکت در آن برای همه علاقه‌مندان آزاد است.

 

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۶۶۴۸۸۳۳۶ و ۶۶۴۸۸۳۳۷ (مرکز فرهنگ و سیاست سازمان جهاد دانشگاهی تهران) تماس بگیرند.

پربازدیدترین آخرین اخبار