به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین برخوردار با اشاره به نحوه توزیع محصولات کارخانه دخانیات گفت: سیگار نباید در دکه های روزنامه فروشی و سوپرمارکت ها به فروش برسد؛ چراکه نمی توان سن بالای ۱۸سال از سوی مصرف کننده را تشخیص داد.
وی با اعلام اینکه نمی توان درآمد اقتصادی را برای این افراد تامین کرد، افزود: این افراد به فروش محصولاتی می پردازند که به فروشِ آن جایز نیستند و عرضه دخانیات در دکه ها مجاز نیست.
برخوردار تصریح کرد: بقالی ها می توانند این کار را انجام دهند اما برای سوپرمارکت ها مجوزی صادر نشده است.
در ادامه حسینی صدر، عضو کمیسیون صنایع و معادن نحوه توزیع سیگار در داخل کشور را منوط بر محل های دارای مجوز دانست کرد و گفت: این محل ها به شرکت دخانیات مراجعه و اقدام به توزیع می کنند.
وی با اعلام اینکه فروش دخانیات از لحاظ قانونی در فعالیت دکه ها می گنجد، افزود: ۹۰ درصد سیگار به صورت قاچاق وارد می شود و چون یک ریال عوارض گمرکی نمی دهد و برای وارد کنندگان ارزان تمام می شود.
حسینی صدر با بیان اینکه بسیاری از این محصولات دخانیات غیر بهداشتی است، ادامه داد: ۷۵۰۰ نفر کارگر دخانیات در معرض بیکاری هستند و سیستم دخانیات ایران در شرف ورشکستگی است.
وی دخانیات را یکی از پر سودترین صنوف خواند و افزود: آیا باید اجازه دهیم عده ای سود جو سیگار را مدیریت کنند یا اگر در این حوزه سودی وجود دارد، همین کارگران باید سیگار را تولید کنند؟
حسینی صدر ، صنعت دخانیات ایران را رو به نابودی دانست و گفت: شبکه توزیع دخانیات سالم نیست و از هر ۱۰ پاکت، ۹ پاکت بصورت قاچاق وارد کشور می شود و ممکن است غیر بهداشتی باشد.
اقتصاد افتضاح مملکت را با تولید و توزیع محصولات مخرب و خدمات احمقانه، افتضاح تر نکنید