کد خبر:۴۵۷۲۰۹
رئیس دانشگاه علمی کاربردی میراث خوزستان:

نخبگان علمی به عنوان حق‌التدریس در دانشگاه میراث تدریس می‌کنند

رئیس دانشگاه علمی کاربردی میراث خوزستان گفت: با هدف توسعه کیفی آموزش در دانشگاه میراث با هماهنگی‌های صورت گرفته، افراد نخبه علمی به عنوان مدرس در دانشگاه تدریس می‌کنند.

فروتن صالحی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی میراث خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: دانشگاه میراث خوزستان دانشگاهی است که به تازگی با توجه به اهمیت میراث فرهنگی در خوزستان ایجاد شده است.

 

وی افزود: این دانشگاه از مهرماه سال 94 در خوزستان با جذب دانشجو در رشته های مرتبط با میراث فرهنگی آغاز به کار کرده است.

 

صالحی درباره رشته های موجود در این دانشگاه بیان کرد: با هماهنگی های صورت گرفته با سازمان میراث فرهنگی و شناسایی ظرفیت ها و نیازهای میراث فرهنگی خوزستان، این دانشگاه در مقطع کاردانی 3 رشته صنایع دستی، امور فرهنگی و گردشگری به تربیت دانشجو می پردازد.

 

وی درباره استقبال دانشجویان گفت: حمایت از صنعت گردشگری جزو سیاست های کلان دولت است و الان می بینیم این صنعت در کشور، صنعت پیشتازی است و این حمایت ها و گسترش گردشگری و آینده شغلی مناسب سبب شده که دانشجویان به این رشته بیشتر روی آورند.

 

رئیس دانشگاه میراث خوزستان درخصوص بکارگیری اساتید نخبه به عنوان حق التدریس و مدرس مدعو گفت: یکی از سیاست های این دانشگاه ارائه آموزشی با کیفیت برتر است و برای نیل به این هدف دانشگاه  از نیروهای جوان و نخبه استفاده می کند.

 

وی درباره بکارگیری اساتید نخبه در دانشگاه گفت: در جلسه هماهنگی شورای علمی پژوهشی که در مرکز علمی کاربردی میراث خوزستان واقع در امانیه برگزار شد، مقرر شد از نخبگان جوان به عنوان مدرس استفاده شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار