کد خبر:۴۵۷۲۵۱
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رفسنجان: 

پرچم مبارزه با استکبار همچنان برافراشته است

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رفسنجان در بیانیه‌ای نوشت: پرچم مبارزه با استکبار همچنان برافراشته است و دانشجویان با بصیرت گوش به فرمان ولی امر مسلمین جهان آماده مبارزه با استکبار در هرکجای جهان می‌باشند. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان؛ شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد رفسنجان به مناسبت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با انتشار بیانیه‌ای نوشت: ما دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان با زنده نگه داشتن یاد وخاطره شهدای دانش آموز ۱۳ آبان ۵۷ به روح آسمانی حضرت روح الله (ره) رهبر بی‌نظیر انقلاب اسلامی ایران درود فرستاده واعلام می‌داریم که پرچم مبارزه با استکبار همچنان برافراشته است ودانشجویان با بصیرت گوش به فرمان ولی امر مسلمین جهان آماده مبارزه با استکبار درهرکجای جهان می‌باشند. 

 

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است: 


تا مبارزه در هر کجای جهان علیه مستکبران هست، ما هستیم. (امام خمینی) 


در حالی که انقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی (ره) به روزهای سرنوشت سازی نزدیک می‌شد همه اقشار مردم ایران اززن و مرد و پیر و جوان، سعی در ایفا کردن نقش تاریخی خود وعمل به تکلیف الهی داشتند. حضرت امام (ره) در پیامی به همین مناسبت فرمودند: «... عزیزان من صبورباشید، که پیروزی نهایی نزدیک است و خدا با صابران است، ایران امروز جایگاه آزادگان است.

 

من از این راه دور، چشم امید به شما دوخته‌ام و صدای آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی شما را به گوش جهانیان می‌رسانم». 


همین پیام روح بخش و آسمانی کافی بود تا مردم انقلابی، دانش آموزان و دانشجویان پیرو خط راستین حضرت روح الله (ره) با اقتدا به سرور آزادگان جهان حضرت سیدالشهداء (ع) ذلت را نپذیرفته و برای رساندن پیام آزادی خواهی و استقلال طلبی خود بپا خیزند. مشت‌ها گره شد و مردم شانه به شانه برای احیای ارزش‌های خویش در صفوف اتحاد به مبارزه پرداختند.

 

از خون دانش آموزان ودانشجویان لاله دمید وسیزده آبان یوم الله شهادت و شهامت شد. 


وامروز پس از۳۷ سال هنوز آن ندای قدسی در روح وجان این مردم طنین انداز است که تا استکبار هست مبارزه هم هست. در برهه‌ای از زمان که دست مستکبران از آستین گروه‌های تکفیری وتروریستی بیرون آمده وقدرت‌های زورگو بی‌شرمانه ژست حقوق بشری می‌گیرند ودرخفا ازابوسفیان‌های زمان حمایت می‌کنند. 


آرمان‌های ملت ایران در مبارزه با جرثومه‌های فساد وخونریزی به یک آرمان جهانی تبدیل شده وآزادی خواهان جهان با تاسی به این انقلاب نوپا اما ریشه دار درمکتب اهل بیت (ع) برای براندازی حکومت‌های جبار ودست نشانده به پا خواسته‌اند که از آن جمله نهضت خاورمیانه‌ای «بیداری اسلامی» نمونه بارز این استکبار ستیزی است. 


بی‌شک امروز و در عصرموشک وفضا وتکنولوژی سیطره استکبار بیش از پیش برذهن وزمین بشریت فزونی یافته ومقابله با آن نیز ضرورتی اجتناب ناپذیر قلمداد می‌شود. 


ملت‌های آزادی خواه جهان چاره‌ای ندارند مگر آنکه برای دستیابی به استقلال ورهایی از چنگال مستکبران وزورگویان با اتکا به نیروی مردمی وتقویت روحیه مقاومت مجاهدت کنند. چرا که به فرموده مقام معظم رهبری: سیزده آبان روزاستوارى ملت ایران در مقابل ترفند استکبار است و این استواری تنها نسخه شفا بخش برای تمامی ملت‌های در بند کره خاکی است. 

 

ما دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان با زنده نگه داشتن یاد وخاطره شهدای دانش آموز ۱۳ آبان ۵۷ به روح آسمانی حضرت روح الله (ره) رهبر بی‌نظیر انقلاب اسلامی ایران درود فرستاده واعلام می‌داریم که پرچم مبارزه با استکبار همچنان برافراشته است ودانشجویان با بصیرت گوش به فرمان ولی امر مسلمین جهان آماده مبارزه با استکبار درهرکجای جهان می‌باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار