کد خبر:۴۵۷۴۵۷

عرضه ۳۶ هزار عنوان کتاب در ششمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی

ششمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی، پربارتر از دوره پیش در رشته های تخصصی گوناگون دانشگاهی در حالی برگزار خواهد شد که به گفته مدیر اجرایی این نمایشگاه، عناوین کتاب های آماده عرضه، ۲۲ درصد نسبت به دوره پیشین نمایشگاه افزایش داشته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شهروز گهواره ای، مدیر اجرایی ششمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی، در توضیح موضوعات کتاب های آماده عرضه در این نمایشگاه اعلام کرد: 10 هزار عنوان در زمینه علوم کاربردی، 4 هزار عنوان مربوط به علوم پایه، 6 هزار عنوان مرتبط با بخش علوم انسانی، 5 هزار عنوان با موضوع علوم پزشکی و دندانپزشکی، 2 هزار عنوان درباره معماری، هنر و شهرسازی، 2 هزار عنوان مربوط به علوم کشاورزی، علوم دامی و شیلات، 1500 عنوان با موضوع کلیات فرهنگ زبان خارجه، 1500 عنوان مرتبط با علوم اداری، 2 هزار عنوان در زمینه علوم دینی و قرآنی و 2 هزار عنوان درباره علوم اجتماعی است. ضمنا، این عناوین کتاب، مربوط به حدود 200 ناشر است.

 

گهواره ای، رییس هیأت مدیره انجمن فرهنگی ناشران دانشگاهی، با اشاره به رشد چشمگیر حدود 22 درصدی در عناوین کتاب های آماده عرضه در این نمایشگاه بیان داشت: دانشجویان، اساتید، کتابخانه ها و علاقه مندان به خرید کتاب های دانشگاهی می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی انجمن ناشران دانشگاهی به نشانی www.nbup.ir از فهرست این 36 هزار عنوان کتاب، مطلع شوند.

 

گفتنی ست، ششمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی، از 23 تا 27 آبان ماه، مصادف با بیست و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار خواهد شد. 

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار