آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۷۵۴۳
در جلسه هیات دولت به ریاست روحانی؛

لایحه شفاف سازی منابع مالی و هزینه‌های انتخاباتی نامزدهای انتخابات تصویب شد

در جلسه هیات دولت لایحه شفاف سازی منابع مالی و هزینه‌های انتخاباتی نامزدهای انتخابات تصویب شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور با بیان این که بهبود محیط زیست از حیث مسئولیت دولت نسبت به سلامت مردم برای کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، اظهار داشت: دولت مصمم است که با هدفگذاری‌های روشن، شاخص‌های محیط زیست را بهبود بخشد. هنر ما در این است که بتوانیم با حفظ حرکت پرشتاب رشد و توسعه، شرایط زیست محیطی را نیز ارتقا دهیم.

 
روحانی همچنین با یادآوری این که کشور ما طی سال‌های تحریم‌های ظالمانه و محدودیت در دسترسی به فناوری‌های نوین آسیب‌هایی دیده است، توجه به این محدودیت‌ها و لزوم دسترسی به سرمایه‌گذاری‌ها و فناوری‌های نوین را در پذیرش تعهدات بین‌المللی ضروری دانست.
 

در گزارش سازمان حفاظت محیط زیست، تهدیدهای ناشی از افزایش دما بر اثر انتشار گازهای گلخانه‌ای از قبیل سیل و خشکسالی و به تبع آن آسیب‌پذیری سلامت انسان، زیستگاه‌های حیات وحش و کاهش امنیت منابع تأمین تغذیه مورد بررسی قرار گرفته است.

 
همچنین رویکردهای اندیشمندان و متخصصان امر در خصوص کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای مورد بررسی قرار گرفت. در همین راستا سازمان حفاظت محیط زیست برای مشارکت جمهوری اسلامی ایران در اجرای فرایند کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای درخواست کرده است که دولت ظرفیت‌های لازم را از طریق واردات و استفاده از فناوری‌های نوین به کشور، صدور مجوز مربوط به فروش گواهی انتشار، تأمین منابع کافی و بهینه سازی فرهنگ استفاده از صنایع انرژی بر فراهم نماید.

 
بررسی لایحه شفاف سازی منابع مالی و هزینه‌های انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی به عنوان یکی از مهم‌ترین مسایل مربوط به انتخابات به منظور ایجاد ساز و کار لازم برای قانونمند کردن فعالیت‌های مالی مربوط به انتخابات احزاب و تشکل‌های سیاسی مجاز و نامزدها، در جلسه روز چهارشنبه هیأت وزیران نیز ادامه یافت و ضمن تصویب این لایحه، مقرر شد که با قید دو فوریت به مجلس شورای اسلامی تقدیم شود.
 

بررسی و تصویب سند آسیب‌شناسی کلانشهرها در بخش محیط زیست و خدمات شهری – بخش حمل و نقل و ترافیک – از دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه بود. سند یاد شده به مجموعه اقداماتی که باید درحوزه‌های مختلف از قبیل تصادفات شهری و ایمنی، سامانه‌های حمل و نقل عمومی در سفرهای شهری، مدیریت تقاضای سفر، مدیریت یکپارچه حمل و نقل بار و مسافر در شهرها و حمل و نقل شهری و آلودگی هوا صورت گیرد، پرداخته و دستگاه‌های مرتبط با اجرای پیشنهادها را نیز مشخص نموده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار