آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۷۵۶۵
در دیدار فیصل مقداد و امیرعبداللهیان عنوان شد

تأکید بر همزمانی مبارزه جدی با تروریسم و پیگیری روند سیاسی حل بحران سوریه

معاونان وزیران امور خارجه ایران و سوریه با ارزیابی نشست وین ۲ بر ضرورت همزمانی مبارزه جدی با تروریسم و پیگیری روند سیاسی برای حل بحران سوریه تاکید کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فیصل مقداد، معاون وزیر خارجه سوریه که به تهران سفر کرده است دیروز (سه‌شنبه) با حسین امیرعبداللهیان، معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان به مدت ۶ ساعت درباره راه‌حل سیاسی سوریه بحث و تبادل نظر کرد.

 

در این نشست مقام ارشد سوری در جریان آخرین مذاکرات نشست وین 2، مذاکرات تهران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و همچنین مشورت‌های مستمر تهران و مسکو قرار گرفت.

 

طرفین جزییات بیشتر ایده‌های سیاسی ایران را که در جریان سفر ظریف به دمشق به بشار اسد ارائه شد را مورد بررسی قرار دادند.

 

تهران و سوریه بر ضرورت همزمان مبارزه جدی با تروریسم و پیگیری روند سیاسی تاکید کردند.

 

طرفین نشست وین 2 را با ضرورت تمرکز سازنده بر مبارزه با تروریسم و حل سیاسی بحران سوریه و از طریق احترام به رای مردم، توجه به نقش رئیس جمهور بشار اسد و تقویت روند سیاسی مورد ارزیابی قرار دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار