به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیر اجرایی دومین ایده بازار مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: با وجود اینکه صنعت مهندسی پزشکی در ایران و حتی دنیا یکی از پردرآمدترین حوزههای علمی و صنعتی محسوب میشود اما در کشور ما، فارغالتحصیلان این رشته به دلیل عدم توازن بین تعداد فارغالتحصیلان و فرصتهای شغلی موجود، از موقعیت خوبی برخوردار نیستند.
"احمد بابا زاده" عدم ارتباط کارآمد بین دانشگاه و صنعت، حجم بسیار زیاد واردات تجهیزات پزشکی و عدم حمایت مناسب از تولیدکنندگان داخلی را از عوامل کاهش فرصت های شغلی در حوزه مهندسی پزشکی برشمرد.
وی هدف از برگزاری این رویداد علمی تخصصی را گردهم آوردن صاحبان صنعت و سرمایه و نخبگان و ایدهپردازان مهندسی پزشکی و همچنین فراهم ساختن بستری جهت ارتباط موثر دانشجویان و فارغالتحصیلان این رشته دانشگاهی با سرمایهداران و صنعتگران این حوزه عنوان کرد.
بابا زاده تصریح کرد: همچنین با توجه به محدود بودن ارتباط بین مهندسان پزشکی و پزشکان متخصص، با برگزاری ایده بازار درصددیم زمینه حضور همزمان این دو گروه را به منظور افزایش شناخت، تعامل و همکاری آنها با یکدیگر فراهم آوریم.
وي درباره محور اصلي دومين ايده بازار مهندسي پزشكي توضيح داد: با توجه به روند رو به رشد جمعيت سالمند كشور و مشكلات متعددي كه براي سالمندان و معلولان وجود دارد ايده بازار مهندسي پزشكي، رفع نيازهاي اين گروه هاي حساس را به عنوان اولويت خود در اين دوره انتخاب كرده است و اختراعات و ابداعات كاربردي كه در اين حوزه قرار مي گيرند حمايت ويژه خواهد داشت.
بابا زاده، كاربردي بودن، داشتن خلاقيت و نوآوري و توجيه اقتصادي را از مهم ترين ملاك هاي انتخاب طرح ها در ايده بازار ذكر كرد و گفت: علاقمندان تا ۱۵ آذرماه فرصت دارند ايده هاي خود را از طريق مراجعه به وبسايت http://bme.ideasbazaar.ir ارسال كنند.