علی سلطانی وش، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تربیت مدرس در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به دستگیری برخی از اهالی رسانههای دولتی و جریان نفوذ رسانهای گفت: نفوذ بحثی نیست که تازه شروع شده باشد. از ابتدای انقلاب آمریکا به دنبال نفوذ گسترده در ایران بوده است.
وی تصریح کرد: در حوزه سیاسی غرب درصدد بود که نفوذ در مسئولان داشته باشد. در حوزه فرهنگی به نوعی با تعامل و تبلیغات در رسانهها و در حوزه اقتصادی با ابزار تحریم سعی کردند کشور عقب بماند.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به بحث نفوذ در رسانهها اظهار داشت: آنچه که مشخص است رسانه یکی از تاثیرگذارترین حوزه در کشور است و دشمن هم که از همان ابتدا سر دشمنی با ما داشته در این فضا وارد خواهد شد.
وی افزود: در فتنه 88 بسیج عمومی رسانههای بیگانه علیه ایران شکل گرفت و مغرضانه عمل کردند، این رسانهها در تلاش بودند که در آن روزگار کشور را به سمت بحران پیش ببرند ما همان رگههای نفوذ فعلی در رسانهها را در فتنه 88 میدیدیم و برخی در آتش آن می دمیدند.
سلطانی وش با بیان اینکه برخی در فتنه 88 هم سعی داشتند فضا را ملتهب تر جلو دهند گفت: این افراد سعی داشتند که افکار عمومی را به هیجان کاذب سوق دهند در آن زمان برخی از افرادی که دست اندرکار در نظام بودند هم به فضای بحرانی کمک میکردند.
وی گفت: دولت فعلی از همان ابتدا با نزدیک شدن به برخی جریانهای سیاسی و یا حداقل در ظاهر با میدان دادن به احزاب باعث شد که برخی توهمات بین بدخواهان نظام شکل بگیرد و غرب متصور است با این فرصتی که دولت روحانی ایجاد کرده میتواند در بطن نظام نفوذ کند.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه غرب احساس کرد زمینه نفوذ با تغییر دولت در ایران شکل گرفته اظهار داشت: ما به عنوان جنبش دانشجویی به دولت پیشنهاد میکنیم پشت سر رهبری بحث نفوذ را جدی بگیرد و نگذارد هیچ کس از بدنه دولت اظهارنظری کند که برخی از رسانههای غربی برجسته کرده و احساس کنند که تعارضی بین دولت و حاکمیت وجود دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سازوکارهایی را دولت بیندیشد که بتواند مانع نفوذ دشمن در داخل شود اگر دولت جدی وارد کار شود مطمئن هستیم که دشمن به هیچ نقطه موفقیتی نخواهد رسید.