کد خبر:۴۵۹۱۱۳

افتتاحیه ممیزی خارجی سیستم های یکپارچه مدیریت

افتتاحيه مميزي خارجي سيستمهاي يکپارچه مديريت (استانداردهاي ۹۰۰۱ ISO مديريت کيفيت، ۱۴۰۰۱ ISO مديريت محيطزيست، ۱۸۰۰۱ OHSAS مديريت ايمني، بهداشت حرفهاي و ۱۰۰۱۵ ISO مديريت آموزش) با حضور مديرعامل ، مديران کميته مديريت شرکت و ۶ نفر از مميزان شرکت SGS  در روز شنبه نهم آبانماه برگزار گرديد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، افتتاحيه مميزي خارجي سيستمهاي يکپارچه مديريت (استانداردهاي 9001 ISO مديريت کيفيت، 14001 ISO مديريت محيطزيست، 18001 OHSAS مديريت ايمني، بهداشت حرفهاي و 10015 ISO مديريت آموزش) با حضور مديرعامل ، مديران کميته مديريت شرکت و 6 نفر از مميزان شرکت SGS  در روز شنبه نهم آبانماه برگزار گرديد.

 

در ابتداي جلسه حسينيان به عنوان سرمميز شرکت SGS به ارائه گزارشي از برنامه مميزي، حوزههاي تمرکز و معرفي ساير اعضا پرداخت و در ادامه سبحاني مديرعامل شرکت ضمن اشاره به اهميت مميزي و ارزيابي ها، آن را جزئي از فرآيند بهبود مستمر شرکت دانست که به طور دائم در حال اجرا ميباشد و سازمان در اين حوزه صرفاً نگاه کسب گواهينامه را ندارد و در پي خلق ارزش از آن است.

 

وی در ادامه نيز خواستار توجه، همکاري و حضور مؤثر کليه مديران در فرآيند مميزي جهت اجراي هر چه اثربخشتر آن شد.

 

اين گزارش حاکي است مميزي خارجي اين دوره از تاريخ نهم آبان تا  دوم  آذر ماه در حال برگزاري است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار