کد خبر:۴۵۹۱۵۷
کیخا در جمع دانشجویان چابهاری:

عصر کلیشه‌ای کار کردن به پایان رسیده است/ شاخصه اصلی بسیج اخلاق و مرام آن است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: عصر کلیشه‌ای کار کردن به پایان رسیده است و دانشجوی بسیجی باید همواره به دنبال کارهای نو باشد و در کنار آن بازی‌خوانی حریف را به خوبی انجام دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، علیرضا کیخا، مسئول سازمان بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان شب گذشته با حضور در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با اعضای شورای پایگاه‌های بسیج دانشجویی شهرستان چابهار دیدار کرد.
 

وی در این دیدار گفت: امروز عصر کلیشه‌ای کار کردن به پایان رسیده است و دانشجوی بسیجی باید همواره به دنبال کارهای نو باشد و در کنار آن بازی‌خوانی حریف را به خوبی انجام دهد.


مسئول سازمان بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان با اشاره به برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه‌های استان بیان کرد: یکی از محورهای عملیات فرهنگی در دانشگاه برگزاری یادواره شهداست و جریان فرهنگی باید از این طریق در بین دانشجویان رسوخ کند.


کیخا با تأکید بر اخلاق مداری افزود: دانشجوی بسیجی باید اخلاق‌محور باشد همانطور که امام راحل فرمودند من به اخلاص شما بسیجیان غبطه می‌خورم، شاخصه اصلی بسیج همین اخلاق و مرام آن است.
 

وی در پایان تصریح کرد: پیامبر اکرم به واسطه خوی نرم خود به مقام «رحمه للعالمین» رسید و علاوه بر این، آنچه سبب شد که شهدا عزیز شوند پاکی و مهربانی آنان بود که در واقع راه تسلط بر قلوب اخلاق و مرام حسنه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار