به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، نشست هماهنگی کرسی های نظريه پردازي، نقد و مناظره با حضور رئيس و معاونان دانشگاه گیلان، رؤسای دانشگاه های بزرگ استان و مسئولين دبيرخانه هیات حمایت از کرسی های نظريه پردازی، نقد و مناظره، عصر دیروز در دانشگاه گیلان برگزار شد.
احمد رضی، رئیس دانشگاه گیلان در این نشست ضمن معرفی اجمالی دانشگاه گیلان گفت: با توجه به تأکید فراوان مقام معظم رهبری برای احیای کرسی های نظریه پردازی و با توجه به ظرفيت دانشگاه گیلان، اين دانشگاه میتواند در زمينه کرسی های نظريه پردازي، نقد و مناظره، طرح ها و ايده های خوبی ارائه دهد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این زمینه در دانشگاه گیلان، فرصت به وجود آمده را برای رشته های علوم انسانی فرصتی ویژه دانست.
رئیس دانشگاه گیلان ابراز امیدواری کرد که این جلسه زمینه ای برای رشد نظریه پردازی در سطح استان گیلان باشد.
مصطفی اسماعیلی رئیس کمیته دستگاهی هیأت حمایت از کرسی های نظريه پردازي نیز به تشریح اهداف دبیرخانه هیات حمایت از کرسی ها پرداخت و ضمن تشریح انواع کرسی ها، خواستار فعال شدن بیش از پیش کمیته دستگاهی دانشگاه و دغدغه مند کردن اعضای هیات علمی جهت ورود به بحث نقد و نظریه پردازی شد.
مهدی انتظاری، رئیس کمیته آزاداندیشی هیات حمایت، ضمن تشریح کرسی های ترویجی، فلسفه ایجاد این کرسی ها را ایجاد فضای گفتوگو بین اعضای هیات علمی دانشگاه و مقدمه ای برای کرسی های علمی بیان کرد و چگونگی حمایت های هیات برای صاحبان کرسی های ترویجی را برشمرد.
لازم به ذکر است، در اين نشست که با حضور معاونین و رؤسای دانشکده های دانشگاه گیلان، رئیس دانشگاه پیام نور استان و نمایندگان دانشگاه های بزرگ استان همراه بود، حاضران به تشریح نظرات و دیدگاه های خود در زمینه چگونگی ترویج این کرسی ها پرداختند.