دانشجویان برای برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی و تخصصی تلاش کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۹۶۲۶
مدیر فرهنگی دانشگاه جیرفت:

دانشجویان برای برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی و تخصصی تلاش کنند

مدیر فرهنگی دانشگاه جیرفت گفت: دانشجویان در نشر الکترونیکی نشریات علمی، برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی و تخصصی و دیگر فعالیت‌های پژوهشی که منطبق بر سیاست های وزار تعلوم باشد، تلاش کنند.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان، اکبر آبادی، مدیر فرهنگی دانشگاه جیرفت در آیین معرفی دبیران و اعضای شورای مدیریت انجمن های علمی و دانشجویی این دانشگاه گفت: دانشجویان در انجمن های علمی باید با استفاده از خرد جمعی و ظرفیت های علمی که در اختیار دارند، در جهت شناسایی ظرفیت ها، استعدادها و توانمندی های دانشجویان گام بردارند و ارتباط خوبی با صنعت برقرار کنند.


وی با اشاره به اینکه اجرایی کردن برخی از مصوبات آیین نامه انجمن های علمی و دانشجویی در این دانشگاه برای اولین بار با پیگیری کارشناس فرهنگی انجام شده است، بیان داشت: تشکیل کمیته حمایت و نظارت بر انجمن های علمی و دانشجویی، صدور احکام دبیران انجمن های علمی و ساختار سازمانی جدید انجمن های  علمی از جمله این فعالیتهاست.


اکبرآبادی ادامه داد: انجمن های علمی و دانشجویی دانشگاه جیرفت باید با تلاش و جدیت از ظرفیت های علمی موجد و تجربیات مدیر گروه های درسی بهره ببرند.


وی گفت: دانشجویان در نشر الکترونیکی نشریات علمی، برگزاری همایش های و نشست های علمی و تخصصی و دیگر فعالیت های پژوهشی که منطبق بر سیاستهای وزار تعلوم باشد، تلاش کنند.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار